Család

Bukta az eljegyzési gyűrűt a feledékeny vőlegény

Az amerikai férfi nem épp hétköznapi módon adta barátnője tudtára, hogy szeretné feleségül venni...

Szegényeknek adta a párjának szánt eljegyzési gyűrűtAz Atlantában élő Josh Miller nemrégiben méregdrága eljegyzési gyűrűt vásárolt szerelmének. Addig is azonban, míg elérkezik a megfelelő alkalom, hogy megkérje párja kezét, az ékszert egy szekrényben lógó, régi kabátja zsebébe rejtette, ami akkor még jó ötletnek tűnt…

Pár nappal később azonban összekészített néhány holmit egy jótékonysági ruhagyűjtésre, és megfeledkezve az oda rejtett gyűrűről, a régi kabátot is hozzácsapta a csomaghoz. Másnap döbbent csak rá, hogy a ruhadarabbal együtt az eljegyzési gyűrűt is a szegényeknek adományozta.

Rögvest rohant is a karitatív ruhaüzletbe, ahol átkutatta az összes kabátot, a sajátját azonban nem találta meg. Azóta égre-földre keresi a gyűrűt, hirdetéseket adott fel, sőt néhány helyi tévécsatornának is nyilatkozott. Mivel értelemszerűen kedvese előtt sem maradt titokban az ügy, így – közvetve és gyűrű hiányában, de – a lánykérésre is sor került.

Mivel nagy értékű ékszerről van szó, nem túl valószínű, hogy a megtaláló visszaszolgáltatja azt. Az azonban biztos, hogy lesz mit mesélni az unokáknak…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top