Család

Már megrendelhető Jolie lekoppintott eljegyzési gyűrűje

Bár még csak néhány napja jelentek meg az első fotók Angelia Jolie eljegyzési gyűrűjéről, egy élelmes ékszergyártó máris piacra dobta az ékszer replika változatát. Egyelőre csak a tengerentúlon.

Alig másfél hete vált hivatalossá, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt eljegyezték egymást, a lesifotósok áldásos munkájának köszönhetően pedig az sem maradt titokban, hogyan is fest az ara eljegyzési gyűrűje.

Az ékszert, melyet Brad Pitt gyermekei anyja és immár leendő felesége ujjára húzott, Robert Procop ékszerdizájner tervezte. Az aranygyűrűt egy nagyobbacska 18 karátos gyémánt, valamint több kisebb kő díszíti, az értéke pedig nagyjából félmillió dollár, azaz közelítőleg 113 millió forint. A gyűrű Brad Pitt egyedi megrendelésére készült, és a kreátor állítólag egy teljes évet dolgozott rajta.

 

Az eredeti...
Az eredeti…

 

... és a másolat
…és a másolat

 

Jóval kevesebbet vacakolt viszont az amerikai Gemvara ékszermárka: gyorsan lekoppintották, legyártatták és piacra is dobták a gyűrű replika változatát. A másolat persze arany helyett ezüstből készül és gyémánt helyett hegyikristályok díszítik. Az ára is ennek megfelelően kedvezőbb, mint az eredeti darabé, igaz, még így sem olcsó: 1195 dollár, azaz nagyjából 270 000 forint. Egyelőre csak az Egyesült Államokban és Kanadában rendelhető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top