Család

Jegygyűrű is járt a használtan vett autóhoz

Az idős asszony már lemondott arról, hogy valaha viszontlátja az ékszert, azonban egy nap megcsörrent nála a telefon...
Shannon és Darlene

Shannon és Darlene

Kép: sacbee.com 

Egy Kaliforniában élő házaspár, Shannon és Steve Callahan néhány héttel ezelőtt autójában az ülés alatt egy jegygyűrűre bukkant, melybe az 1961. április 29-i dátum volt vésve. Mivel az autót  használtan vásárolták egy texasi kereskedésben, ezért gyanították, hogy a gyűrű a jármű korábbi tulajdonosáé lehet, akiről annyit tudtak, hogy King a vezetékneve. Több újsággal is felvették a kapcsolatot és segítséget kértek Kingék felkutatásához, hogy visszaszolgáltathassák neki a gyűrűt – számolt be róla az ABC News.

Az egyik helyi lap kiderítette, hogy az autó előző tulajdonosának már csak 78 éves felesége, Darlen van életben. Callahanék azonnal felhívták az özvegyet a hírrel, hogy valószínűleg az övé lehet a karikagyűrű, amit találtak. Mint kiderült, a férj gyűrűje évekkel ezelőtt veszett el, és bár rengeteget keresték, az autó ülése alá ezek szerint nem néztek be, végül pedig fel is adták, hogy valaha is megkerül. Az idős házaspár tavaly még együtt ünnepelte 50. házassági évfordulóját, ám idén januárban a férj elhunyt.

Callahanék a héten személyesen keresték fel Darlene Kinget az idősek otthonában, és visszaadták neki néhai férje jegygyűrűjét. „Az ékszeresdobozomban tartottam, és minden nap arra gondoltam, hogy ez gyűrű tartozik valakihez” – mondta Shannon Callahan. Az özvegy azt tervezi, hogy a fiának adja majd a gyűrűt: „Ez egy ajándék lesz az édesapjától.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top