Család

Medveanyu kiszabadítja a garázsban rekedt kicsinyét – videó

A bocs beszorult egy garázsba, de az anyamedve addig ügyeskedett, amíg ki nem nyitotta az ajtót.

Egy amerikai férfi garázsába szorult be valahogy egy kismedve, aki a garázsajtó sínjén függeszkedett félelmében, mivel a házőrző kutya ugatta lentről. A kívül aggódó anyamedve nem tétlenkedett, addig ügyeskedett, amíg sikerült a mancsaival kinyitnia a garázsajtót, hogy a kölykét kiszabadítsa. Aztán bekukkantott, hogy ellenőrizze, a gyerek egyben van-e, majd a háttérbe vonult.

A háztulaj azért elég hidegvérű, hogy lazán filmezte az egész esetet: a videón látszik, hogy a medvebocs egy darabig tanácstalanul leskelődik az anyukája után, majd önállósítja magát. Átkapaszkodik egy létrára, ami hajszál híján felborul vele, de végül szerencsésen lemászik rajta a földre, és az anyja után szalad.

Így a felvételből nemcsak az derül ki, hogy a medvék tudják, hogyan kell kinyitni egy garázsajtót, de az is, hogy ügyesen használják a létrát. A kommentelők a YouTube-on csak azt hiányolták, hogy távozás után nem zárták be maguk után az ajtót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top