nlc.hu
Család
Most már tényleg férjhez ment Natalie Portman

Most már tényleg férjhez ment Natalie Portman

Szépen csöndben férjhez ment Natalie Portman Oscar-díjas színésznő párjához, Benjamin Millepied francia koreográfushoz – közölte a hét végén a People.com celebportál. Februárban egyszer már világgá kürtölte az esküvő hírét a nemzetközi sajtó, de állítólag most tuti az infó.

A pár két éve ismerkedett meg a Fekete hattyú forgatásán, a közös munka több téren is eredményes volt: Portman a szerepért Oscar-díjat kapott, nem sokkal később pedig megszületett gyermekük, Aleph, aki már 14 hónapos.

Most már tényleg férjhez ment Natalie Portman

Az esküvőt a nyilvánosság kizárásával, szűk körben tartották meg a kaliforniai tengerpart festői, Big Sur nevű szakaszán egy magánházban, zsidó szertartás szerint – osztotta meg értesülését a hírességekkel foglalkozó portál.

Amikor februárban a pár karikagyűrűvel az ujján jelent meg az amerikai filmakadémia díjátadógáláján, több sajtóorgánum kész tényként közölte, hogy nyilván összeházasodtak. A két sztár sem az akkor felröppent, sem a most közölt híreket nem kommentálta. De ha most mégis egybekeltek, akkor gratulálunk!

Most már tényleg férjhez ment Natalie Portman

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top