Család

Kit ölelt meg először a hazaérkező Risztov Éva?

"Nem lepte meg" az eredmény, hiszen egy éve erre készül, mégis nehéz bajnoknak neveznie magát – nyilatkozta szerényen és meghatottan Risztov Éva úszónk, aki csütörtöki rajt-cél győzelme után péntek reggel már haza is érkezett.

„Nem voltam még olimpiai bajnok” – nyilatkozta a TV2 Tények reggel című műsorában Risztov Éva, aki óriási hajrával olimpiai bajnok lett csütörtökön 10 kilométeres hosszútávúszásban. „Még fel kell fognom, dolgoznom, még nehezen tudom kimondani is, hogy olimpiai bajnok vagyok” – folytatta Éva, aki mindenkinek köszönetet mondott, aki egy kicsit is hozzátett az eredményhez – különös tekintettel a debreceniekre. Nem csoda, hogy szívéhez nőtt a város, hiszen többéves kihagyás után ott kezdett újra úszni aranyérmes sportolónk.

Kit ölelt meg először a hazaérkező Risztov Éva?

Hogy mi a titka? „Készültem rá, hittem magamban” – jelentette ki a bajnok, akit a debreceni reptéren péntek reggel több százan vártak: a szurkolók mellett Risztov klubjának, a város vezetőségének, egyetemének képviselői. Éva a gépről leszállva azonban először a nagyszüleit ölelte meg. „Sokkal nehezebb ezt a szeretetet elviselni, mint azt a 10 kilométert leúszni” – mondta meghatottan.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top