Család

Vetélkedőn nyert pénzből találta meg elvesztett fiát

Ha nem indul a Legyen Ön is milliomos!-ban, az asszonynak sosem lett volna alkalma újra átölelni örökbe adott fiát.
Dawn és Glyn

Dawn és Glyn

Forrás: dailymail.co.uk 

A walesi Dawn Hawkins 1967-ben, 15 éves korában adott életet kisfiának, ám tinianyaként nem volt lehetősége megtartani a babát, így örökbe adta. Pár évvel később megházasodott és még két gyermeke született, de soha nem felejtette el elsőszülöttjét, és mindig is vágyott rá, hogy egyszer viszontláthassa.

Tavaly a lánya segítségével kutatásba kezdett fia után: kiderült, hogy a család, amely adoptálta, évtizedekkel ezelőtt Ausztráliába költözött, és Glyn – ahogy a fiút nevelőszülei elnevezték – ma is ott él. Dawn rögvest felvette vele a kapcsolatot, és bár attól tartott, hogy a férfi elutasító lesz, végül nem így történt: ő is régóta szerette volna megismerni vér szerinti édesanyját. A mama pedig azonnal repült volna a fiához és annak családjához, ám az utazás költségeit nem engedhette meg magának.

Nemrégiben aztán az asszony bekerült a brit Legyen Ön is milliomos! vetélkedőbe, ahol 75 000 fontot, azaz nagyjából 26 millió forintot nyert. Ahogy hozzájutott az összeghez, első dolga volt, hogy családostul befizessen egy ausztráliai útra.

Így 45 év után újra átölelhette fiát, és gyermekei is megismerhették a féltestvérüket, végre egyesülhetett a család. Az asszony örömmel vette tudomásul, hogy örökbe adott fia boldog és kiegyensúlyozott életet él feleségével és két gyermekével. „Lehet, hogy nem vittem el a fődíjat, de ez az utazás többet ért annál. A világ leggazdagabb emberének érzem magam” – nyilatkozta Dawn egy brit lapnak, s elárulta azt is, hogy további utazásokat tervez Ausztráliába, hogy minél több időt tölthessen együtt megtalált fiával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top