Család

Már 60 kilót fogyott a világ legkövérebb tinije

A fiatal lányt nemsokára kiengedik a kórházból. A szülői ház helyett albérletbe költözik és folytatja a fogyókúrát.

Georgia Davis

Georgia Davis

Forrás: The Sun 

Ahogy arról május végén a Nők Lapja Café is beszámolt, a világ valószínűleg legkövérebb tinédzserét, a 19 éves, 400 kilós Georgia Davist egy fal kibontásával tudták kiszabadítani otthonából, hogy életmentő kezelésre kórházba vigyék. 

Az elmúlt hónapokat egy walesi kórházban töltötte, ahol szakemberek felügyelete alatt diétázott. Eddig közel 60 kilótól sikerült megszabadulnia és az önbecsülése is visszatért. „Amikor eljutottam a mélypontra, úgy gondoltam, nem érek túl sokat. Ekkor adtam fel. A kórházban azonban segítettek nekem, hogy elhiggyem, hogy igenis értékes vagyok” – nyilatkozta egy brit lapnak.

Georgia nagyon szeret olvasni, a kórházban is főleg ezzel töltötte az idejét. Elárulta, hogy a legnagyobb kedvence mostanában a A szürke ötven árnyalata trilógia.

A lányt a jövő hónapban hazaengedik, ám nem édesanyja házába költözik vissza, hanem a legjobb barátjával bútoroznak össze. Úgy érzi, az új helyzet a felelősségtudatás is erősíti majd és így képes lesz folytatni a szigorú diétát, hogy elérje a vágyott, egészséges testsúlyt. Emellett azt tervezi, hogy jövőre visszamegy a főiskolára, ahol az üzleti tanulmányok mellett kreatív írásra is beiratkozik. Könyvet szeretne ugyanis írni saját történetéből, amivel más túlsúlyos embereket inspirálna arra, hogy ne adják fel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top