Család

Rabszolgának tekinti koszorúslányait a menyasszörny

A beképzelt ara abban a tévhitben él, hogy koszorúslányainak hónapokon át nem lesz jobb dolguk, mint hogy az ő kedvét keressék.

Rabszolgának tekinti koszorúslányait a menyasszörnyA napokban került fel az internetre egy amerikai menyasszony levele, melyet annak a tíz ismerősének küldött el, akiket koszorúslánynak kért fel. Az ara – akinek a nevét nem hozták nyilvánosságra – az irományban lefekteti azokat az alapszabályokat, melyekhez a leendő koszorúslányoknak tartaniuk kell magukat, máskülönben jobb, ha el sem vállalják a szerinte kimondottan megtisztelő feladatot.

 

A menyasszony közölte, hogy elvárja a koszorúslányoktól, hogy jövő év február 1-jétől az esküvő augusztus 31-ei időpontjáig elsősorban az ő rendelkezésére álljanak. Már most, előre közölniük kell minden olyan programjukat – például utazás –, melyeket ezekre a hónapokra terveznek, de még jobb, ha nem terveznek semmit. Hetente legalább 2-3 napot az arának való segédkezéssel kell tölteniük, emellett vállalniuk kell, hogy a nap 24 órájában elérhetők, és fel is veszik a telefont, ha úrnőjük keresi őket.

A koszorúslányoknak részt kell venniük az esküvői előkészületekkel kapcsolatos összes eseményen, az eljegyzési partitól a lánybúcsúig, a menyasszörny ugyanis képtelen lenne elviselni, hogy tíz helyett mondjuk csak nyolc koszorúslány legyen jelen valamelyik összejövetelen.

Ha a jelöltek közül valakinek nem fér bele, hogy kifizesse a koszorúslányruháját, az előkészületekkel kapcsolatos utazásokat és a Las Vegas-i lánybúcsún való részvételt, akkor az ara köszöni szépen, de nem kér belőle.

„Amióta csak élek, erről napról ábrándoztam, és azokkal az emberekkel akarom megosztani, akik a legfontosabbak nekem – írta. – Ha valamelyik alkalmon nem tudsz részt venni, minden másban azonban igen, akkor sajnálom, de ki kell húzzalak a koszorúslányok közül, és átkerülsz a vendéglistára.” 

Azt ugyan nem tudni, hogy ezek után hányan vállalták el a felkérést, mindenesetre a legeslegjobban azért mégiscsak a leendő férjet sajnáljuk…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top