Család

Meztelenül pózolt a sztárkismama

Sienna Miller még terhessége alatt állt modellt egy művészi akthoz.
Cenzúrázott változat
Cenzúrázott változat

Sienna Miller brit színésznő – akit többek között az Alfie, a Casanova és a Csillagpor című filmekben is láthattunk – júliusban hozta világra első gyermekét, ám a szülése előtt néhány héttel még meztelenül állt modellt Jonathan Yeo brit képzőművésznek. A fotorealisztikus festményt csak a napokban hozták nyilvánosságra, az alkotó berlini kiállításán.

„A kép ereje részben abban rejlik, hogy Sienna sokak szerint az egyik legtermészetesebb szépség a világon, emellett lányok egy generációja számára divatikon. Azt hiszem, rengeteg híresség, akinek a külseje az egyik legnagyobb értéke, a terhessége kilenc hónapjában inkább igyekszik rejtőzködni” – fogalmazott egy sajtónyilatkozatában Yeo. A művész egyébként már két évvel ezelőtt is lefestette Millert, igaz, akkor arcképet készített róla.

Azzal, hogy várandósan bevállalta az aktot, a színésznő olyan elődök nyomdokaiba lépett, mint Demi Moore, Kate Moss, Mariah Carey, Claudia Schiffer vagy Britney Spears, akikről szintén készült meztelen kép a várandósságuk idején.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top