Család

60 év után szerettek újra egymásba

Az egykori tinédzser szerelmespár hat évtizeden át nem találkozott. Megözvegyülve találtak újra egymásra.
Fred és Brenda

Fred és Brenda

Forrás: dailymail.co.uk

A 82 éves Brenda Loy és a 81 éves Fred Wilcox együtt nőttek fel az angliai Hoyland városában és tinédzserként még úgy tűnt, hogy együtt élik majd le az életüket. 1948-ban azonban a fiú bevonult katonának, mire pedig visszatért, a lány másik városba költözött.

Brenda 1953-ban ment férjhez akkori szerelméhez, Lenhez, akitől két gyermeke született, és 1998-ig, a férj haláláig éltek együtt. Fred 1958-ban házasodott meg, nejével, Dorothyval szintén két gyermekük lett.

Az egykori tiniszerelmesek több mint hat évtizeden át nem találkoztak, igaz, alig 50 kilométerre éltek egymástól, és olykor eszükbe is jutott, hogy vajon mi lehet a másikkal.

2010-ben aztán Fred felesége súlyos beteg lett, és egy hospice-házba vonult. Éppen abba, ahol Brenda dolgozott. „Egy nap egy házaspár érkezett a hospice-házba. Nem ismertem fel a férfit, de aztán kiderült, hogy Frednek hívják” – idézte fel a viszontlátás első pillanatait Brenda egy brit lap riportjában.

Brenda ezt követően újra megismerkedett Freddel és Dorothyval. A feleség halála után azonban egy időre ismét elváltak az útjaik. Egészen az idei év elejéig, amikor az özvegy férj megint felkereste egykori szerelmét.

Azóta rengeteg időt töltenek együtt, és újra olyan közel kerültek egymáshoz, mint fiatalkorukban. „Nem tervezzük, hogy összeházasodunk, mert a feleségemnek tett ígéretem szent a számomra, de Brenda és közöttem különleges kapcsolat van – mondta Fred. – Közösen tervezzük az elkövetkezendő éveket, és reméljük, boldogok leszünk” – tette hozzá az asszony.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top