Család

Fiuk véleményére adnak a divatozó anyukák

Jobban hallgatnak a fiaikra az anyák, ha divatról van szó, mint a lányaikra, egy friss felmérés szerint.

Helen Mirren
Helen Mirren

Általában az anyák és lányaik imádnak együtt vásárolni, na meg öltözködni – legalábbis a filmekben. Egy friss brit kutatás viszont most azt állítja, az anyák harmada inkább a fiára hallgat, ha öltözködési tanácsra van szüksége.

A fiatal férfiak egyre többet törődnek a külsejükkel, ezzel magyarázzák a kutatók, hogy közülük minden negyedik már azzal is foglalkozik, hogyan néz ki az édesanyja. És minden harmadik anyuka meg is fogadja a fia tanácsait. Úgy érzik, a fiúk sokkal őszintébben megmondják, ha valami nem áll jól.

Ha hírességek között kell keresgélniük, leginkább azt szeretnék a fiatal férfiak, hogy az anyjuk öltözzön úgy, mint brit színésznő, Helen Mirren, de Meryl Streep vagy a Szex és New York Samanthája, Kim Catrall való életben való öltözködését is jó példának tartják a kritikus fiúk.

Azt viszont a fiúk nem szeretik, ha az anyukájuk szexi cuccot vesz fel. A legnagyobb ellenállást az átlátszó, hálós cuccok váltják ki a fiúkból, de a túl rövid felsők, a bőrnadrág és a nagyon magas szárú csizma is kiveri a biztosítékot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top