Család

Újabb karácsonyi ajándékötletek

Rohamosan közeleg a karácsony, amit mindannyian örömmel várunk. Az ünnep szépségéhez az is hozzájárul, ha sikerül olyan ajándékot találnunk szeretteinknek, amivel meglepetést és boldogságot okozhatunk nekik.

Fotókönyv – egyedi ajándék karácsonyra

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Mindannyiunk élete olyan egyedi történet, amelyet muszáj megörökíteni. A kisgyermekes anyukák és apukák mindent megtesznek azért, hogy a gyerekekről rengeteg felvétel készüljön – de a fotókat ma már nem nyomtatják ki, és a papírképek nem kerülnek albumok díszes lapjai közé. A családi képeket számítógépen vagy CD-kre kiírva tároljuk – persze többnyire ömlesztve –, és emiatt nem nézzük meg őket újra meg újra. A több száz vagy akár ezer felvétel rendezéséhez idő, türelem és nagyfokú elszántság kellene. Erre pedig a legtöbbször már nem jut energia. Pedig milyen jó lenne a nagyszülőket, nagynéniket és nagybácsikat egy kézzel fogható, lapozgatható, egyedi, sőt akár névre szóló albummal megajándékozni!

A saját magunk által elkészített fotóalbum valóban létezik! Nem kell mást tennünk, csak ellátogatni a virtuális Fotókönyvboltba, ahol mindent megtudhatunk a Fotókönyvről, amely gyönyörű ajándék, és más, több, mint egy hagyományos fotóalbum.

Ráadásul 2012. december 31-ig minden fotókönyv és naptár 10% kedvezménnyel kapható, ha rendelésnél beírjuk a FKB2012KARACSONY kódot az utalványkód mezőbe!

Először meg kell adnunk a könyv paramétereit (álló, fekvő vagy négyzetes, keményborítós, spirálozott vagy tűzött).

A saját fotókönyvét mindenki gyorsan és könnyedén elkészítheti, ehhez csak egy PC-n és Macintoshon is futtatható szoftvert kell letölteni a Fotókönyvbolt honlapjáról.  A program végigvezeti a felhasználót a könyvkészítés lépésein. Érdemes megnézni a mintakönyveket, hogy ötleteket merítsünk a sajátunkhoz! Először meg kell adnunk a könyv paramétereit (álló vagy fekvő, spirálozott vagy fűzött). 

Ez után néhány kattintással kiválaszthatjuk azokat a fényképeket, amelyeket a könyvben szeretnénk viszontlátni. A fotókönyvbe nemcsak saját számítógépünkről vagy CD-ről, hanem a Picasawebről, vagy a Flickrről és a Facebook-galériáinkból is választhatunk képeket. 

Ha szeretnénk ötleteket ellesni az album elkészítéséhez, akkor a Fotókönyv Varázslót válasszuk, de ha teljes egészében mi magunk akarjuk elkészíteni az albumot, akkor az Üres könyv megnyitása menüponton haladjunk tovább. Ez esetben teljes egészében szabadjára engedhetjük fantáziánkat. Írhatunk a képekhez szövegeket, magunk választhatjuk meg a hátteret, a kereteket, a grafikákat, tehát még inkább személyesebbé tehetjük Fotókönyvünket.

Ha valaki hadilábon áll a számítógépes programokkal, vagy nincs ideje kiválogatni fotóit, profira bízhatja a feladatot: a Fotókönyv Varázslónő egy kisebb összegért összeállítja az albumot.

A fotókönyvnél szebb, személyesebb, tartalmasabb ajándékot el sem lehet képzelni. Örök emlék, olyan kötet, amely rövid időn belül a család leggyakrabban fellapozott könyvévé válik. A fotókönyv magyar termék, amely magyar cégtől rendelhető meg. A családbarát árak garantálják, hogy a kép valóban kézzelfoghatóvá váljon és emlékezetessé tegye az ünnepet.

 

Kreatív technika ajándékba

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Alig pár hónap telt el azóta, hogy az új iPhone 5-ért álltak sorban a rajongók a boltok előtt – mert Ők rajongók, nem egyszerű felhasználók. Általában egyszerű márkahűségről beszélhetünk, de talán az Apple termékek vásárlói ezen a kategórián már túlszárnyalnak.

Az Apple termékei Magyarországon is egyre népszerűbbé válnak, így érdemes foglalkozni a felhasználói réteg kiszolgálásával is. A technikai fejlődés rohamos változása itt is jelen van, szinte már heti rendszerességgel jelentkeznek új kiegészítőkkel, melyek könnyebbé, vagy éppen csupán szórakoztatóbbá teszik mindennapjainkat.

 
Az ikiegeszitok.hu hivatalos Apple viszonteladó, és ehhez mérten is működik: könnyen, egyszerűen kezelhetően, gördülékenyen – ahogy kedvenc kütyüink is. Szolgáltatásaik a szervizeléstől egészen a kreatív ajándék ötletekig terjednek. Mert hát egy igazi Apple őrültnek mi mást vehetnénk karácsonyra?

A legsarkalatosabb pont mindig az, hogy ma már egy ilyen kis „ékszert” birtokolunk, akkor azt jó lenne megvédeni is minden külső htaástól. Hallottak már olyanokról, akik addig nem merték kivinni új telefonjukat az utcára, míg nem kaptak hozzá tokot? Hát most nem is kell.

Házhozszállítással kedvencünkkel maradhatunk a biztonságos falak között, és új bőr tokunk egészen az ajtóig jön. Ha már Steve Jobs szuper találmányáról beszélünk, akkor ehhez csakis a legjobb minőségű zenecucc illik. Mert ehhez van olyan is. A JBL On Stage IV dokkolós hangszóró (töltő és kihangosító is) működik elemmel és hálózati árammal is. Könnyen szállítható, és ráadásul olyan hangja van, mintha egy igazi koncerten lennénk – vége a nagy hangfalas házibulik korszakának.

Viszont autóban nem kell használni, oda találtunk jobb megoldást. Persze, praktikusság, de ez az „iKütyü” a beszéden kívül minden mást tud. Vegyünk egy autós telefontartót, amit fel lehet rakni a szélvédőre, műszerfalra. Ebbe helyezzünk bele egy iPhone-t (akár lehet iPhone 5 is), és ebből lesz a Smartdock.
Ezek után már minden megy magától. Nem kell válogatnunk a CD-k között, miután áram alá helyeztük a szivargyújtóba dugva a kábelt, telefonunkról hallgathatjuk legjobb zenéinket (akár webrádiót is), ráadásul az autó hangfalain keresztül. ugyanez vonatkozik a telefonálásra és a navigáció hangutasítására is – bár ezt sokszor nem hallgatjuk szívesen. Bluetooth alapú átvitelt is használ, így még ki se kell vennünk zsebünkből telefonunkat, és már rá is tudjuk csatlakoztatni a rendszerre. Amellett pedig, hogy nem autóspecifikus, nem is feltétlenül kell, hogy iPhone-t csatlakoztassunk hozzá – megteszi egy tablet, vagy egy notebook is, a lényeg a Bluetooth elérhetőség.

Ha már az előbb felsorolt kiegészítők mindegyikével rendelkezünk, akkor sincs vége a világnak. Gyűjteményünk ékköve lehet például a rakétákkal felszerelt saját harci helikopterünk. Telefonunk tíz méteres körzetében akár 6-8 percig is röptethetjük, így egy kis gyakorlás után indulhat is munkatársaink piszkálására az irodában, illetve akár a rakétákra feltekert üzenetek kézbesítésére is, melyek például a következő kávészünet időpontját tartalmazzák. A rakéták kilőhetőek, viszont egyszerre csak kettőt lehet ráerősíteni, így a célzást gyakorolni kell, nehogy elvétsük a címzettet. A csomag tartalmaz emellett kettő felállítható célpontot is, de ha már valaki vesz egy ilyet, biztos talál magának mindig valamit.

Miután felpörgettük magunkat egy jó zenével a kocsiban, az „újratervezem az útvonalat” mondattal, privát harci helikopterünkkel, illetve az itt felsorolt kiegészítők bármelyikével, még akár a pulzusunkat is megmérhetjük, ha szerencsés tulajdonosok vagyunk. A minőség, a praktikusság együtt jár a megbízhatósággal az iKiegészítőknél, így nyugodt szívvel szerezhetjük be legújabb kütyünket – vagy éppen az elsőt. És ezt miért ne éppen most kezdenénk el az ünnepek előtt?

Újabb karácsonyi ajándékötletek

 

 

 

 

 

 

Biztonság ajándékba

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

„Szorongva engedem el a gyerekemet. Gyors, rohanó világot élünk. Nagy már, de mégis kicsi még.

Van már ugyan mobilja, de mi van, ha nem tudja használni. Játékra már persze tudja, de segítséget nem tud kérni rajta, ha esetleg szüksége lenne rá.

Sajnos aggódós anyuka vagyok. Azt akarom, hogy tudjak róla. De azt leginkább akarom, hogy ha baja esik vagy segítségre szorulna, akkor gyorsan segíthessek. Vagy segíthessenek rajta, értő, gondoskodó módon.

Táskáján rajta a neve, de az enyém, mint értesíthető családtagja, nincsen.
Tolltartójában nem tudom elhelyezni a névjegykártyámat, mert vagy elveszti vagy telefirkálja. Az üzenő füzetét állandóan itthon hagyja, pénztárcája még nincsen, amiben tarthatná az ICE elérhetőségemet. Szóval nehezen tudtam az ügyet megnyugtatóan kezelni.

Örülök, hogy végre egy kicsit közelebb került hozzánk az elérhető, a biztonságos megoldás, a QR for Life Életmentő Információ matrica. 1 szettben 7 darab matrica, a gyerek minden fontos tartozékát és még a biciklijét, bukósisakját is elláthatom velük és ha esetleg baja esne, csak le kell kaparni a matricán az eltakart felületet, a 8 karakterből álló azonosítót a www.qrforlife.com weblapon beütni és a gyerekemen segíteni akaró azonnal látja, hogy mit tegyen. Mert a kapcsolati adatok között én vagyok az első helyen megjelölt értesítendő személy. Ennyivel nyugodtabb vagyok. 2.990 Forint éves díjért. 15 gombóc fagyi áráért. Nekem megéri…” 

 Újabb karácsonyi ajándékötletek

 

 

Csomagtartóban a karácsony

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Kapcsoljuk be a biztonsági öveket, váltsunk egy kicsit magasabb fokozatba – kevesebb, mint egy hónap van az ünnepekig.  Megérkeztek az igazi problémák: mi kerüljön a fa alá? Legyen hasznos, legyen élmény, és persze örüljön neki a megajándékozott – mondhatnánk, hogy ilyet képtelenség találni,de próbáljuk meg idén a megszokott bögréket és zoknikat a polcokon hagyni, létezik ezeknél sokkal kreatívabb ötlet is. Például egy Ferrari gyerekülés az autóba. Ez például Apának vagy a Gyermeknek lenne nagyobb ajándék? A Norauto-nál megtudhatjuk a választ.

Eddig nem sokan gondoltak arra, hogy egy autósáruházba betérve találhatja meg a megfelelő ajándékot szeretteinek. De gondoljuk csak végig, hogy miért is ne lehetne így? Egy hely, ahova a férfiak sokkal szívesebben mennek be, mint egy parfümériába, vagy egy ékszerboltba. Egy bolt, ahol a férfiak órákig képesek nézelődni és válogatni. Ahol minden megvan ahhoz, hogy gazdagabbak legyünk egy élménnyel, családunk társaságában, biztonságosan.

Üljünk be a kocsiba, és menjünk el valahova a két ünnep között! Az utazás viszont kezdődjön gyermekeink védelmével, komfortjuk növelésével, hiszen számukra megterhelőbb egy hosszabb autózás. Az egész család számára ajándék lehet például a mesefigurás ülésvédő, mely meggátolja az üléshuzat és gyermekünk sáros cipőinek szorosabb kapcsolatát. Érdemes átgondolni egy hordozható DVD lejátszó beszerzését is, melyhez természetesen egy mesefigurás napellenző dukál a nagyobb élvezet eléréséhez. A nők számára is biztosítva van már a lehetőség, hogy kedvenc autójukat otthonossá, személyessé varázsolják – amiről tudjuk, hogy legalább olyan fontos, mint a reggeli fogmosás. Megemlíthetnénk a navigációs rendszereket, de persze nem tesszük. Számtalan üléshuzat, autósszőnyeg, kormányvédő és váltógomb közül választhatunk, így mindenki megtalálhatja a számára legkényelmesebbet, és persze legmutatósabbat.

Bármilyen furcsán is hangzik, viszont ez leginkább a férfiak világa – a nők viszont óriási élvezői. Így nem is kérdéses, hogy mosolyt tudunk csalni az arcukra valamely termékkel. Hölgyeim, jók azok a kötött pulcsik is, de hát valljuk be, az inkább nekünk tetszik, nem a férfiaknak!   Lehet, hogy az idén már jobb lenne egy szerszámosláda, ráadásul a Norauto saját márkájú terméke örök garanciás is, ami nem mellékes. Emellett válogathatunk a karbantartáshoz szükséges eszközök (porszívók, autóápolási termékek), és multimédiás eszközök közül is. És itt nem csak az autórádiókra gondolunk, hanem a navigációs eszközökre is, vagy sokak számára ide tartozik egy jó mélynyomó is. Viszont azokról se feledkezzünk meg, akik munkaeszközként használják az autót. Kényelmükről párnázott ülésvédővel, deréktámasztó párnával, vagy éppen fűtött ülésvédővel gondoskodhatunk. És joggal merülhet fel a kérdés ezek után bennünk: mi van a fejtámlára szerelhető vállfával? Igen, az elengedhetetlen.

Viszont talán a legpraktikusabb ajándék címét mégis az autó tetejére szerelhető síléctartó nyeri, illetve a tetőboxok, melyek használatát az egész család örömmel fogadhatja, mivel így kényelmesebb utazást biztosítunk – és többet is pakolhatunk. Négylábú kedvenceinknek se lehet oka panaszra, és szerencsére így nekünk se. Vásárolhatunk üléstámla védő takarót, dönthető rácsot a csomagtérbe – vagy ha kutyánk fél az autóban, egyszerűen csak kössük be magunk közé egy kutyáknak kifejlesztett biztonsági övcsattal.

A Norauto más, mint a többi „autósbolt”. Szerviz szolgáltatásai a hét minden napján rendelkezésre állnak, felkészültek arra, hogy mindenkinek, minden esetben tudjanak segíteni. És az, hogy van ingyen hitel? Talán most az ünnepek előtt ez a legnagyobb segítség. Ráadásul december 12-ig 30 ezer forint értékű szerviz utalványt nyerhetnek nyereményjátékukon (regisztráció szükséges hozzá, meg egy kis szerencse). Még mindig nem indult el? Pedig a karácsony már közeledik.

 Újabb karácsonyi ajándékötletek

 

  

 

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top