Család

Lefogyott, mert leszakadt az ágy alatta

Egy újságcikk és egy kínos "baleset" döbbentette rá az anyát, hogy muszáj fogyókúráznia.

A 26 éves Cacia Giggs tavaly tavasszal épp esti mesét olvasott a kislányának, amikor egyszer csak egy nagy reccsenést hallott: a gyerek ágya nem bírta el az asszony 115 kilós súlyát és leszakadt alatta.

A fiatal nő, aki korábban nem érzett elég motivációt ahhoz, hogy megszabaduljon a túlsúlyától, épp akkoriban olvasott egy cikket arról, hogy az elhízott anyák lányai is nagyobb eséllyel lesznek kövérek. Cacia eldöntötte, hogy a kislánya miatt ideje elkezdenie fogyókúrázni. „Rájöttem, hogy az a cikk egy figyelmeztetés volt a számomra, hogy a kislányom miattam lesz kitéve olyan veszélyeknek, mint a cukorbetegség, a szívbetegség vagy akár a korai halál. A gondolat, hogy a gyönyörű kislányom egy életen át súlyproblémákkal és betegségekkel küzd majd, túl sok volt nekem. Abban a  pillanatban tudtam, hogy azonnal változtatnom kell” – emlékezett vissza az anyuka egy brit lap riportjában.

A kislányáért fogyott le

A kislányáért fogyott le

Forrás: dailymail.co.uk

Tavaly júniusban kezdett bele a meglehetősen szigorú Cambridge-diétába, melynek lényege, hogy kizárólag alacsony kalóriatartalmú leveseket, turmixokat és szeleteket fogyaszthatott. Emellett a rendszeres edzés is az élete részévé vált, sőt kifejezetten meg is szerette.

Caciának a múlt hónapban volt az esküvője: karcsú, 60 kilós menyasszonyként állt az oltár elé párjával. A koszorúslány pedig 4 éves kislányuk volt, akinek most már bátran olvashat mesét az ágyon ülve is, hiszen nem kell attól tartania, hogy a bútordarab megadja magát a testsúlya alatt.


ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

Karcsú nő lett a slampos anyukából

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top