Család

Kilenc hónap alatt kétszer szült

Nem használt az anyukának a fogamzásgátló tabletta.

Forrás: telegraph.co.uk
Forrás: telegraph.co.uk

A 26 éves Claire Ormrod 2011. december 6-án hozta világra kislányát, Alice-t. A gyerek 25 hétre született, csodával határos módon maradt életben, és élete első évét kórházban töltötte.

A fiatal nő Alice születése után hét héttel újra teherbe esett, annak ellenére, hogy szedte a fogamzásgátlót. Ezen azonban már kevéssé lepődött meg, hiszen állítása szerint Alice, illetve a többi három gyermeke is tabletta szedése mellett fogant.

A család legifjabb tagját, Garethet 2012. szeptember 7-én, sürgősségi császármetszéssel segítették világra, így közte és nővére között mindössze kilenc hónap a korkülönbség, ami nagy ritkaságnak számít.  

Claire és a párja már nem szeretnének több gyermeket, az eddigi tapasztalatokból okulva azonban a nő azt tervezi, hogy sterilizáltatja magát.

Keressük 2013 bloggerináját!

Rendszeresen megmondod a magadét, vagy tippeket, ötleteket adsz másoknak a blogodban? Jelentkezz, vagy jelölj másokat, hogy közösen megtaláljuk 2013 legjobb női bloggerét! Bővebben itt olvashatsz a Nők Lapja Café és a Caféblog bloggerversenyéről.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top