Család

Anyukáján gyakorol a 10 éves késdobáló

Az anya ugyan egy kissé izgul, de azért nagyon büszke a fiára.

A 10 éves Edward Pinder a legkevésbé sem szokványos tevékenységgel üti el az időt iskola után: a késdobálást gyakorolja, mégpedig az édesanyjával, Erikával.

A cirkuszos család gyermeke egyelőre viszonylag tompa késeket használ, azonban ezek is messze vannak a veszélytelentől. „Nem vagyok ideges egyáltalán, de azt hiszem, anyu egy kicsit az” – nyilatkozta az ifjú késdobáló egy brit lapnak.

Az anyuka pedig megerősítette: „Nagyon ijesztő volt, amikor arra vártam, hogy mellém dobja az első kést. Láttam gyakorolni, és tudtam, hogy körbe tud dobálni egy vonalat, de azért kalapált a szívem és meg voltam rémülve.”

Mutatvány közben
Mutatvány közben

Az anya-fia páros már az első fellépésén is túl van a családi cirkuszban. „Kicsit izgultam, de Edward igazán nyugodt volt és minden rendben ment, a közönség pedig kimondottan élvezte” – büszkélkedett Erika.

A kisfiú mostanában arról győzködi az anyukáját, hogy végre engedje meg neki, hogy pengeéles késekkel és baltákkal is elkezdhessen gyakorolni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top