Család

Az anyuka és nagyi szülinapjára érkezett a baba

Egy napon ünnepelhet a család három generációja.

A kis Olivia Woodgate március 24-én született meg. Ugyanazon a napon, amikor az anyukája, Natasha, és a nagymamája, Nicky is a születésnapját ünnepli. Arra, hogy egy családon belül három generáció is az év ugyanazon napján jöjjön a világra, a szakemberek szerint 1:133 000 az esély.

„Március 19-re vártuk, így tudtuk, hogy közel lesz, de nem számítottunk rá, hogy épp öt nappal később jön világra – mondta Natasha egy brit lap riportjában. – Furcsa, hogy mindannyiunknak ugyanaznap van a születésnapja, ugyanakkor örülünk is neki, hogy majd mindig egyszerre ünnepelhetünk.

Nicky, Natasha és Olivia

Nicky, Natasha és Olivia

Forrás: thisisexeter.co.uk

„Amikor a lányom született, két héttel túlhordtam, amikor pedig az ő babája késett, volt egy halvány megérzésem, hogy ez megtörténhet. Olivia gyönyörű, ő az első unokám, és csodálatos érzés nagymamának lenni” – nyilatkozta Nicky.

„Legalább sosem felejtem majd el egyikük születésnapját sem. Legfeljebb egy kicsit drága lesz mindhármuknak ajándékot venni” – jegyezte meg viccesen a kisbaba édesapja, Floyd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top