Család

Add ki magad, avagy készíts saját fotókönyvet!

Aki anyák napjára valami egészen különleges és maradandó ajándékkal szeretne kedveskedni édesanyjának, az jó helyen jár. Mára már elérhető a Nők Lapja Café Fotókönyv szolgáltatása, amelynek segítségével könyvvé alakulnak át az emlékek, s ha még ma elkészíted, anyák napjára biztosan elkészül az ajándék.

Elindult a Nők Lapja Café legújabb szolgáltatása, a fotókönyv: egy ingyenesen letölthető szoftver segítségével most bárki egyedi, személyre szabott, egy-, illetve kis példányszámos könyvet tud készíteni; vagyis legyen szó egy toszkán bortúráról, a nagypapa 80. születésnapjáról, vagy épp gyermekünk diplomaosztójáról, az NLCafé Fotókönyv segítségével az élet bármelyik fontos eseményéről könyv készülhet.

Add ki magad, avagy készíts saját fotókönyvet!

Annak érdekében, hogy a szerkesztés ne vegyen el hosszú napokat az életünkből, javasoljuk, hogy szerkesztés előtt mindenki gyűjtse össze a fotókönyvbe szánt képeket (minél nagyobb felbontás, annál jobb), majd tanulmányozza a program részletes használati utasítását! Mielőtt azonban bárki nekilát az alkotásnak, javasoljuk, előbb nézze végig videón is 3 percben, hogyan készül a fotókönyv:

Add ki magad, avagy készíts saját fotókönyvet!



Anyák napi kupon! –15%

Aki most ezt a cikket olvassa, és április 25-ig elkészíti saját fotókönyvét, az 15% kedvezményt kap! A kedvezmény a termékek bruttó árára vonatkozik, a szállítási költségre nem érvényes. Kuponigényed majd a rendelés folyamatában tudod jelezni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top