nlc.hu
Család
Add ki magad, avagy készíts saját fotókönyvet!

Add ki magad, avagy készíts saját fotókönyvet!

Aki anyák napjára valami egészen különleges és maradandó ajándékkal szeretne kedveskedni édesanyjának, az jó helyen jár. Mára már elérhető a Nők Lapja Café Fotókönyv szolgáltatása, amelynek segítségével könyvvé alakulnak át az emlékek, s ha még ma elkészíted, anyák napjára biztosan elkészül az ajándék.

Elindult a Nők Lapja Café legújabb szolgáltatása, a fotókönyv: egy ingyenesen letölthető szoftver segítségével most bárki egyedi, személyre szabott, egy-, illetve kis példányszámos könyvet tud készíteni; vagyis legyen szó egy toszkán bortúráról, a nagypapa 80. születésnapjáról, vagy épp gyermekünk diplomaosztójáról, az NLCafé Fotókönyv segítségével az élet bármelyik fontos eseményéről könyv készülhet.

Add ki magad, avagy készíts saját fotókönyvet!

Annak érdekében, hogy a szerkesztés ne vegyen el hosszú napokat az életünkből, javasoljuk, hogy szerkesztés előtt mindenki gyűjtse össze a fotókönyvbe szánt képeket (minél nagyobb felbontás, annál jobb), majd tanulmányozza a program részletes használati utasítását! Mielőtt azonban bárki nekilát az alkotásnak, javasoljuk, előbb nézze végig videón is 3 percben, hogyan készül a fotókönyv:

Add ki magad, avagy készíts saját fotókönyvet!



Anyák napi kupon! –15%

Aki most ezt a cikket olvassa, és április 25-ig elkészíti saját fotókönyvét, az 15% kedvezményt kap! A kedvezmény a termékek bruttó árára vonatkozik, a szállítási költségre nem érvényes. Kuponigényed majd a rendelés folyamatában tudod jelezni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top