Család

Kényelem és védelem, avagy a pelenkakorszak mizériái

Általában 3 éves korig minden kisbaba szobatiszta lesz. A lányok kicsit hamarabb, a fiúk kicsit később. Persze gyakran van olyan is, hogy a gyerek még 4-5, sőt 6 éves korában is kéri a pelust a nagydologhoz. Megijedni cseppet sem kell. Az átállás nem mindenkinél zajlik egyenletesen. De megnyugtatunk minden aggódó kismamát, hogy előbb vagy utóbb minden gyereknek sikerül végleges búcsút inteni a kényelmes pelusoktól!

Amíg azonban a pelenkáé a főszerep, fontos a megfelelő popsiápolás és erre mi a Sudocremet javasoljuk! A Sudocrem egyedülálló, összetett védelmet nyújtó, többszörös baba-mama aranydíjas popsikrém, amelyet a vásárlók és a szakma 2012-ben Superbrands díjjal is kitüntetett.

Kényelem és védelem, avagy a pelenkakorszak mizériái

A pelenkával fedett bőr gyakran kipirosodik, kellemetlen égő érzést hagyva maga után, amelyet a picik nagy krokodilkönnyekkel szoktak a világ tudomására hozni. Egy popsikrém akkor jó, ha a napi használat során megóvja a bőrt a kipirosodástól, a kicsiket a fájdalom érzettől.  
A Sudocremmel a kellemetlenségek megelőzhetők, ráadásul gazdaságos is, mivel elég csak vékonyan, filmszerűen felvinni a bőrre, így a rendszeres használat mellett is meglepően sokáig kitart.

Tartsanak ki a szülők is, amíg elérkezik a hőn áhított szobatisztaság, és nem kell a pelenkával bajlódni. Érdemes persze később is tartani a Sudocremből, hiszen, főleg a lányoknál, még sokáig jól jön a hidratálás és fertőtlenítés a kényes helyeken.

Nyálálló gyerekkamera és egyéb nyalánkságok a Sudocremmel

Ki ne szeretné fotózni a gyermekét! De az is érdekes, amikor a gyerek fotóz. Egy rejtett világ tárul fel előttünk. Ehhez azonban szükség van egy gyerekálló kamerára. Szudorka, a Sudocrem mesehőse most ebben segít és egy vidám játékra hívja a kíváncsi anyukákat!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top