Család

Nagymamája ikertestvére lehetne az unoka

Az unokát kísérteties érzés fogta el, amikor a nagymamája fiatalkori képére pillantott.

Egy 20 éves amerikai lány, Maggie Patterson töltötte fel az alábbi fotót az egyik közösségi oldalra. A kép jobb oldalán ő maga szerepel, míg a bal oldalra a nagymamájáról szintén 20 évesen készült kép került. A hasonlóság döbbenetes. A nagyi és az unoka arca szinte tökéletes tükörképei egymásnak, mintha csak ikertestvérekről készült volna a két fotó.

Forrás: reddit.com
Forrás: reddit.com

“Egy nap, amikor a nagymamám házában voltam, találtam egy régi újságot az asztalon. A lapban közölt fotón ő szerepelt 20 éves korában, az esküvője alkalmából. Ahogy ránéztem a képre, rádöbbentem, mennyire hasonlítunk. Kísérteties volt, mintha csak magamat láttam volna esküvői ruhában” – mesélte egy amerikai lapnak a lány.

Maggie a telefonjával lemásolta a nagymamája fotóját, majd otthon, a számítógépén összerakta a fele részben az ő, fele részben pedig a nagymamája arcát ábrázoló képet. “Mondanom sem kell, a nagymamám meglepett és boldog volt, amikor megmutattam neki a képet. Kinyomtattam és bekereteztettem neki, most közvetlenül maga mellett tartja a nappaliban.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top