Család

Fitneszbajnok lett a háromgyermekes anyuka

18 hónappal ezelőtt ezt még maga sem gondolta volna...

A 31 éves brit Louise Grayson egészen másfél évvel ezelőttig nem sportolt rendszeresen, még annak ellenére sem, hogy a párja, Chris egy edzőtermet üzemeltet. A nő inkább három saját gyerekét, valamint a partnere előző kapcsolatából született fiát nevelte, amikor pedig tehette, bulizni járt a barátaival.

18 hónapja azonban úgy döntött, ideje változtatni az életmódján. „Chris sohasem próbált rábeszélni, hogy járjak le az edzőterembe. Magamtól kezdtem bele, miután láttam, hogy változni kezdett a testem és tenni akartam valamit” – mesélte Louise egy brit lap riportjában.

Egykor és napjainkban

Egykor és napjainkban

Forrás: dailymail.co.uk

A testépítés hamarosan az életformájává vált. Minden nap 6-kor kelt és egyórás kardioedzéssel indította a napot, mielőtt iskolába vitte volna a gyerekeket, majd pedig Chris fitnesztermébe ment tovább edzeni. Az állandó bulizással is felhagyott és egészséges étrendre váltott.

A közelmúltban benevezett egy országos testépítő bajnokságra, ahol ő volt az egyetlen olyan versenyző, aki korábban még sosem vett részt hasonló megmérettetésen. Hiába azonban a rutinos ellenfelek, Louise nyerte meg a versenyt, amivel egyben a novemberi világbajnokságra is kvalifikálta magát.

„Hihetetlen, hogy megnyerte a nemzeti bajnokságot. Igazán inspiráló! Remélem, ez másokat is bátorít majd, hogy elkezdjenek edzeni” – lelkendezett az asszony büszke párja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top