Baba

Harmadszor szült ikreket

Kettesével bővül a család. Maguk sem gondolták volna.

Ötszázezer az egyhez az esély arra, ami a skót Rodger családdal történt: a 41 éves anyuka, Karen ikreket szült, immár harmadszor életében. Az egészséges ikerlányok, Isla és Rowan május 29-én jöttek világra.

Karennek és férjének, Colinnak először 14 évvel ezelőtt születtek ikerfiaik, majd 12 éve az asszony ismét fiú ikreknek adott életet. A házaspár tavaly úgy döntött, vállalnak még egy babát, arra azonban nem számítottak, hogy megint ikreik születnek. Miután az asszony az ultrahangvizsgálaton megtudta, hogy harmadszor is ikrekkel várandós, SMS-ben tudatta a hírt a férjével. Colin először azt hitte, hogy a neje csak ugratja, és azonnal visszaírt neki: egyáltalán nem mulatságos.

Harmadszor szült ikreket

A házaspár a születésig nem akarta tudni a babák nemét, Karen ugyanis meg volt győződve arról, hogy ismét fiúkat vár. Nagyon örültek azonban, hogy ezúttal lányokkal bővült a família. „Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem aggódom. A fiúk viszont már valamivel idősebbek, ami egy kicsit megkönnyíti a helyzetet” – nyilatkozta Karen egy brit lapnak, s viccesen megjegyezte, hogy a kislányoknak így tulajdonképpen öt apukájuk lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top