Család

Bababarát nyaralás, igazi kikapcsolódás

A nyár a pihenés, feltöltődés időszaka! Nagy melegben semmire sem vágyunk jobban, mint hűsítő medencére, jéghideg italokra, légkondicionált szobára, és főleg arra, hogy semmi dolgunk ne legyen, csak pihenni, kikapcsolódni, mindezt úgy, hogy gyermekeink is remekül érzik magukat.

Felejthetetlen nyári élmények a Mátrában

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Az Erzsébet Park Hotel***Superior hazánk egyik legvadregényesebb táján, a Mátrában, Parádfürdőn található, Budapesttől 110 km távolságra, Gyöngyös és Eger között félúton. Az érezhetően tiszta, kellemes levegő, az egyedülálló erdei közeg, a település nyugalma és a szálloda nívója együttesen garantálja azt, hogy vendégeink tényleges feltöltődésben részesülhessenek.
Kapcsolódjon ki kényelmes, hangulatos szállodai szobánkban, élvezze forró nyári hétköznapokon a kültéri medencénk partján lévő nyugágyak kényelmét, vagy frissítse fel magát egy hűsítő nyári koktéllal.

 

Ismerkedjen meg az aktív kikapcsolódás különböző formáival, valamint éttermünk által nyújtott változatos ételeink ízvilágával.

Az Erzsébet Park Hotel*** Superiorban játszósarok várja a gyermekeket, hogy a kicsik még jobban élvezhessék az itt töltött napokat!
Gondoskodunk róla, hogy idén nyáron is felejthetetlen nyári élményekben legyen része.

Délutáni wellnesshasználat és kikapcsolódás, ebéddel, már külsős vendégeink részére is! Két fő részére csak 8000 Ft.

Aktuális csomagajánlatunk: Nyári ÁLOM Parádon

További információk: http://www.erzsebetparkhotel.hu/

 

Élményekkel teli nyaralás – Családi Wellness Hotel Gyula****superior 

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

A nemzetközi hírű gyulai Várfürdő szomszédságában, a bejáratától 10 méterre, gyönyörű környezetben található a történelmi fürdőváros első négycsillagos családbarát wellness szállodája, a Családi Wellness Hotel Gyula**** Superior. Szállodánk 68 légkondicionált szobával, mélygarázzsal, 650 négyzetméteres kétszintes wellnessközponttal és 300 négyzetméteres játszóházzal, Game Zone és X-BOX játszószobával várja a minőségi szolgáltatásokat választó utazókat.

 

 

Nem csak szállás: romantika a pároknak, szórakozás a baráti társaságoknak, móka a gyermekeknek, szabadidő a szülőknek és feltöltődés a szenioroknak.
Wellness szállodánkban kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy minden generáció önfeledt kikapcsolódásban részesüljön.

Keresse NYÁRI AKCIÓS csomagajánlatainkat:

Ragyogó Nyári Akció 6=7
Nyári Hétvégi Felüdülés 2 éj

Nyári Élmények Oázisa 5 éj

Hogy a családi üdülés ne a csomagolással járó stresszel induljon, mi minden eshetőségre felkészültünk: a cumisüvegtől a babakocsiig! Mialatt Ön testben és lélekben megújul, megszépül és feltöltődik, addig a gyerekeket tartalmas, felejthetetlen élményekben részesítjük.

A szálloda, mely szabadidőt biztosít a felnőttek kikapcsolódására!

Családi Wellness Hotel Gyula****superior

 

Élmények az egész családnak a festői Bánki-tó partján

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

A Tó Wellness Hotel***Superior a 2013-as év legbarátságosabb három csillagos szállodája – közvetlenül a Bánki-tó partján, Budapesttől csupán egy órányi várja Önt!

A gyönyörű természeti környezet, a 600 nm-es Wellness Centrum és a Kalandpark garantálja a tartalmas családi vakációt!
Itt minden korosztály megtalálja számításait, a gyerkőcöket pedig sokféle lehetőség várja: gyermekmedence, társasjátékokkal felszerelt sószoba és sóhomokozó, játszószoba, gyermekfoglalkozások, csónak- és kerékpárkölcsönzés, gyermekmenü az étteremben, játszótér

A szálloda mellett találjuk a Tó Szabadidőközpont és Kalandparkot, ahol földön (óriás sakk, tollaslabda pálya, streetball pálya, játszótér) és levegőben (3 nehézségi fokozatú drótkötélpálya) izgalmas élmények várják a kicsiket és nagyokat.

A szálloda környezete is számos lehetőséget kínál: strandolás, csónakázás, gyönyörű erdőségek, kirándulóhelyek, melyeket bebarangolhatunk gyalogosan vagy kétkeréken.

Legkedvezőbb családi ajánlataik:

Családi Vakáció, 4=5 éjszaka

Bánki pihenés, 6=7 éjszaka

Töltsön el családjával egy felejthetetlen nyaralást a Bánki-tó partján!

Tó Wellness Hotel***Superior

www.tohotel.hu

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top