nlc.hu
Család
Az idősek otthonában találta meg az igazit

Az idősek otthonában találta meg az igazit

85 évesen életében először állt az oltár elé az ara. Sosem késő.

A 85 éves Phyllis Cook egy évvel ezelőtt költözött be egy nyugdíjasotthonba az angliai Canterburyben, ahol megismerkedett a szintén ott élő, 86 éves özvegyemberrel, Johnnal. A két idős ember közeli barátságba került, majd azon vették észre magukat, hogy többet is éreznek egymás iránt. Karácsonykor John randevúra hívta Phyllist, és két hónappal később eljegyezték egymást.

Forrás: dailymail.co.uk

John és Phyllis

Forrás: dailymail.co.uk


Az esküvőt
néhány nappal ezelőtt az egyik helyi templomban tartották meg. Johnnak ez már a harmadik házasságkötése volt, Phyllis azonban korábban még sosem ment férjhez. „Gyönyörű nap ez a számunkra. Le voltunk nyűgözve, amikor meghallottuk a hírt – mesélte egy brit lap riportjában John fia, Geoff. – Apám azt mondta, Phyllis a legszebb karácsonyi ajándék, amit valaha kapott.”

Az ifjúnak már nem nevezhető, de annál boldogabb pár Walesbe utazott nászútra, de továbbra is az idősek otthonában élnek majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top