Család

Eladó babák: az 5 legdrágább kisbabafotó

Sorban állnak a fotósok, hogy a rajongók elé tárhassák; újabb sztárbébi született. De nézzük, mégis mennyit kaszálnak a szülők csak azzal, hogy megengednek egy kattintást!

1. Knox Leon és Vivienne Marcheline

A botrányosan legtöbb pénzt az újszülött ikrek fotóiért Angelina és Brad kapta 2008-ban a People és a Hello magazintól. A kép 11 millió dollárt ért, és mind a Jolie–Pitt Alapítvány számláján landolt.
 

AzEladó babák: az  5 legdrágább kisbaba fotó


2. Max és Emme Muñiz

Úgy látszik, az ikreket megfizetik, ugyanis ugyanabban az évben Jennifer Lopez és Marc Anthony közös kisbabái is 6 millió dollárt értek a People magazinnak.
 

AzEladó babák: az  5 legdrágább kisbaba fotó


3. Shiloh Nouvel Jolie-Pitt

Angelina és Brad első közös gyermeke 2006-ban született, és a People magazin egyből le is csapott az első családi fotóra. A kép 4,1 millió dollárért kelt el, majd még 3,5 milliót hozott a konyhára a brit Hello magazintól is.

AzEladó babák: az  5 legdrágább kisbaba fotó

4. Levi McConaughey

Matthew McConaughey és szupermodell barátnője, Camille Alves kisfia, Levi első képéért 3 millió dollárt fizetett az OK! magazin 2008-ban. A párnak később egy kislánya is született, Vida.
 

AzEladó babák: az  5 legdrágább kisbaba fotó


5. Dannielynn Birkhead

Anna Nicole Smith tragikus halála után kisebb botrány tört ki a szexszimbólum lánya és apjának kiléte körül. Ám amikor hivatalosan bejelentették, hogy az apa Larry Birkhead, az OK! magazin egyből meg is vásárolta a jogokat, és 2 millió dollárért leközölhette az első képet a kis Dannielynnről.
 

AzEladó babák: az  5 legdrágább kisbaba fotó

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top