Család

Az űrbe repítette gyermekei játékait – videó

Ez a francia apuka nem tud nemet mondani gyerekeinek, még akkor sem, ha azt kérik tőle, hogy repítse játékaikat az űrbe.
A gyerekek néha nagyon képtelen kérésekkel tudnak a szüleik elé állni, akik legyintve igent mondanak, majd később hogy, hogy nem, nem lesz az egészből semmi. Nicholas L. gyerekei azzal a különös kéréssel fordultak apjukhoz, hogy kedvenc játékaikat küldje űrutazásra. Nicholas nem akart olyan szülő lenni, aki nem tartja a szavát.
 

Komolyan nekigyűrkőzött

 
Négy hónapig tartó kutatómunkába vetette bele magát, meteorológiai léggömböt rendelt egy katonai felszereléseket gyártó boltból, ejtőernyőt és nyomkövetőt hozatott egyenesen Hongkongból. Hogy gyerekeinek bizonyítsa, játékaik tényleg az űrben jártak, vízálló kamerát is szerelt a házilag készített űrhajóra.

A játékok – egy Hello Kitty és egy Bad Piggy figura – 20 000 méter magasba repültek, és több mint 50 kilométerre landoltak a kilövőállomástól. A kamera az egész utazást rögzítette, és erről egy kedves videót is összevágtak. A gyerekek pedig elmondhatják magukról, hogy olyan játékok büszke tulajdonosai, amelyek olyan helyen jártak, ahol eddig kevesen fordultak meg, és olyan apjuk van, aki mindent megtesz értük, ami igazán fontos. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top