Család

Akár a kis feketédet is bedobhatod…

A kis fekete ruha Coco Chanel színre lépése óta vált fogalommá. A Little Black Dress ugyanis mindig tökéletes megjelenést kölcsönöz viselőjének. Lényege, hogy nemcsak bárhol, bármikor felvehető, hanem az időtlenség értékét is magában hordozza, hiszen különböző kiegészítőkkel mindig megújuló, mindig másmilyen, mindig aktuális.

Milyen is az igazi „kis fekete”?

Akár a kis feketédet is bedobhatod...Elegáns, egyszerű, díszítésmentes, nőies, és természetesen – fekete!

Anyag:
Nagyon fontos, hogy jó minőségű anyagból készüljön, hiszen hosszú távra tervezünk vele. Az is számít, bár ez egy jó minőségű anyagtól elvárható, hogy színtartó is legyen.

Szabás:
Itt alapszabály, hogy a korunkhoz és az alakunkhoz megfelelő legyen. A dekoltázsa jó, ha az áll formáját követi, és ha nem túl mély.

Hossz:
A tökéletes hossz a közepes. Ha megtehetjük, akár icipicit térd fölé is érhet, de soha ne legyen túl mini.

Alapszabály viszont, hogy mindig legyen tiszta, vasalt és elegáns!

Őrizd meg a szépségét!

Ahhoz, hogy makulátlan legyen a kis feketénk, érdemes odafigyelni arra, hogy hogyan „ápoljuk”.

  • Mindig ügyeljünk arra, hogy jó minőségű vállfán tároljuk, amely a ruha felső részét szépen megtartja.
  • Vasalásnál ügyeljünk a hőfokra, mindig az anyagnak megfelelően állítsuk be. Ha a ruhánk nagyon összegyűrődne, vessük be az ecetes-vizes szórófejes flakonnal történő nedvesítést, és csak ezután álljunk neki a vasalásnak.
  • Ha csak rövid ideig viseltük, és úgy érezzük, még nincs itt az ideje a mosásnak, legalább egy éjszakára tegyük ki friss levegőre, hogy átszellőzzön, mielőtt a szekrénybe tennénk.
  • A tökéletes fekete szín érdekében alkalmazzunk olyan mosószert, amely segít megőrizni az anyag színét, hiszen a fekete ruháink színe is fokozatosan fakul, ha nem a megfelelő módon tisztítjuk.
  • Mosásnál is nagyon vigyázzunk a hőfokra és arra, hogy lehetőleg kímélő programon, kímélő mosószert alkalmazva tisztítsuk a ruhánkat.

Tippünk:

Akár a kis feketédet is bedobhatod...Válaszd a Samsung Eco Bubble technológiát alkalmazó mosógépcsaládot! Ez az új technológia alkalmas arra, hogy a kis feketédet is bátran bedobd a mosógépbe. Az Eco Bubble technológia lényege, hogy a mosógép levegő és víz segítségével aktív habot képez a mosóporból, így az a megszokott mosószeres vízhez képest akár 40-szer gyorsabban hatol be a textilszálak közé, majd a mosás végeztével mosószermaradványok nélkül teljesen el is tűnik.

A Samsung Eco Bubble mosógépek a hideg vizes mosással és a habbal még a legkényesebb ruhákat is megóvják, és tökéletesen tisztává varázsolják. Így már alacsonyabb hőfokon is nagy hatékonysággal lehet mosni, sőt ezzel még kevesebb áramot is fogyasztunk, hiszen a mosáshoz nem szükséges a víz felmelegítése.

Ezek a mosógépek ráadásul gyémántmintázatú dobbal vannak felszerelve, amely kíméletes a ruháinkkal, mivel a hagyományos dobfelszín helyett mély, gyémántalakú bemélyedéseket alkalmaz. Az apró, sima kimeneti nyílások minimálisra csökkentik a súrlódás és a szakítás esélyét, így megóvják ruháinkat a kilyukadástól és a bolyhosodástól, miközben a mosógép alaposan, mégis kíméletesen tisztít.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top