Család

Együtt 188 évesek a friss házasok

Húsz éve élnek együtt, úgy érezték, itt az ideje az esküvőnek. Sosem késő.

Együtt 188 évesek a friss házasokA most 98 éves Ted Parsons és a 90 éves Jean Reed 20 évvel ezelőtt ismerkedtek meg, majd néhány randevú után annyira megszerették egymást, hogy össze is költöztek az asszony New Maldenben, London déli részén álló házában, ahol azóta is élnek.

Az idős pár nemrégiben úgy döntött, hogy hivatalosan is összekötik az életüket. Térdre borulós lánykérés azonban nem volt, mivel a vőlegény nem volt benne biztos, hogy fel tudna állni. Az esküvőre múlt szombaton került sor. Ted és Jean kart karba öltve vonult az oltár elé, a vőlegény tanúja pedig a férfi legfiatalabb fia, a 63 éves Andrew volt. “Csak boldogok akarnak lenni életük utolsó éveiben” – fogalmazott Andrew egy brit lap riportjában.

“Nagyon szeretem őt, és az évek múltával egyre csak jobban. Barátságnak indult a kapcsolatunk, és valami mássá alakult át. Gondoskodom Jeanről a hátralévő napjaimban, és ő is gondoskodik rólam” – mondta Ted.

A házaspár Anglia déli partjaira utazott autós nászútra.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top