nlc.hu
Család
Sea To See – ingyenes tengeralatti kiállítás az Europarkban

Sea To See – ingyenes tengeralatti kiállítás az Europarkban

Most mutasd meg gyermekednek a lebilincselő víz alatti világot - anélkül, hogy a tengerig utaznátok! Az Europark Bevásárlóközpontban október 3-án számos csodát rejtő víz alatti kiállítás nyílt.

A 5-12 éves gyerekek rendhagyó környezetóra keretében kutathatják, fedezhetik fel bolygónk különleges világát, mely csodálatos, furcsa teremtményekkel teli.

Sea To See - ingyenes tengeralatti kiállítás az Europarkban

Izgalmas kaland várja nem csupán a családokat, hanem egész osztályokat, tanulócsoportokat is.

A kiállítás célja, hogy felkeltse a gyerekek érdeklődését, és inspirálja őket arra, hogy egész életükben óvják, védjék a tenger alatti világ értékeit.

Találkozhatnak karavellával, korabeli és mai modern búvárruhákkal, tengeri műtárgyakkal, melyek a múlt érdekességeiről mesélnek. Átélhetik a merülés izgalmait egy tengeralattjáró-szimulátorral, melynek fedélzetén igazi kihívás vár rájuk!

REGISZTRÁLJ IDŐPONTOT október 27. előtt a jelenkezes@europark.hu címen vagy a +36 20 823 9619-es telefonszámon és máris indulhat a felfedező expedíció!

Az interaktív kiállítási rész nyitvatartási ideje: hétfőtől vasárnapig 10.00-12.00 óra és 13.00-18.00 óra.

Bővebb ismertetést az Europark Bevásárlóközpont oldalán találsz!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top