Család

Melyik a legédesebb gyerekrajz?

Napocska, autók, virágok, űrhajók és aranyos katicabogarak. Itt az ideje, hogy ne csak üres rajzlapokra kerüljenek gyerekrajzok. Ezért egy remek nyereményekkel teli játékban a Kinder Chocolate arra biztat: "Rajzoljon mindenki saját Kinder csokipapírt!"

Senki sem születik rajzművészként, gyerekkorunkban mégis mindannyian rengeteg lapot rajzolunk tele. Ugyanis a rajzolás ugyanúgy hozzátartozik a gyerekek fejlődéséhez, mint a járás vagy a beszéd elsajátítása. Életünk első éveiben a rajzolás révén leszünk egyre ügyesebbek, miközben a kreativitásunk is fejlődik. Az egyszerű vonalakból fokozatosan bonyolult formák lesznek, ezért jó gyerekkorban minél többet rajzolni.

Melyik a legédesebb gyerekrajz?

A Kinder Chocolate 3-10 éveseknek szóló, „Rajzolj saját csokipapírt!” játéka remek lehetőséget kínál, amely során a gyerekek garantáltan kiélhetik a kreativitásukat. Hiszen most saját csokipapírt tervezhetnek, amelyekre szavazni is lehet.  Érdemes tehát gyűjteni a 100 g-os Kinder csokoládék belső oldalán elhelyezett promóciós kódokat, ugyanis a játékban azok segítségével lehet részt venni.

A közös családi móka egyszerűen indul: a szülők regisztrálnak a www.edesrajzok.hu oldalon, a gyerekek pedig rajzolnak. A promóciós kódra a szabad kézzel vagy a honlapon elérhető tervezőalkalmazás segítségével készült alkotások nevezéséhez, illetve a szavazáshoz lesz szükség.

Ugyanakkor a kódot feltöltők automatikusan részt vesznek a sorsolásokon, amelyeken hetente 1 Sony Xperia Tablet Z táblagépet és 1 Faber Castell színesceruza-készletet nyerhetnek.   

A 12 nyertes alkotást a szavazás után korosztályok és a rajzok típusa szerint választja ki a zsűri, melyet a gyönyörűen illusztrált és lenyűgözően változatos mesekönyveiről ismert Finy Petra írónő vezet. És hogy mi lesz a fődíj? A legédesebb rajzok nemcsak a Kinder csokoládé szeletek csomagolására kerülnek fel, de Finy Petra egy exkluzív meséskönyvben is életre kelti őket.

Nevezzen és szavazzon mindenki március 23-ig a www.edesrajzok.hu oldalon, hogy kiderüljön: melyik 12 rajz kerül fel a Kinder szeletek csomagolására!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top