Család

Ilyen egy kiüresedett párkapcsolat

Megdöbbentő és egyedülálló kisfilmet készített Köllő Ildikó, a Hello90 stábjának 22 éves, kolozsvári tagja Forgács Zsuzsa: Leltár pasim jó cselekedeteiről című novellája alapján.

Formabontó, erős videó készült: Köllő Ildikó, a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem filmművészet szakos hallgatója felkavaró képi megoldásokat társított Forgács Zsuzsa megrázó szövegéhez, az eredmény pedig egy igazán őszinte film, a párkapcsolatok kiüresedéséről, férfi és nő közti hierarchikus viszonyrendszerről.

A mű megihlette az Alibanya Caféblog szerzőjét is, ő is összeállítottam a maga naplóját:

2012 november 19.
A pasim – persze ekkor még nem tudtam, hogy az – a sors kifürkészhetetlen indíttatásából rám kattintott az interneten, mint később ecsetelte ezt az állapotát, általában unalmában szokott volt nőkre kattintani – ez olyan édes nem.

2012 november 20.
A pasim hajlandó volt velem találkozni személyesen is, főleg annak reményében, hogy összejöhet egy jó numera. Finoman közölte, hogy beülni nem szeret sehová, inkább az utcán találkozzunk, és aztán elmehetünk a lakására.

2012 november 30.
A pasim elmondta, hogy bár lelkiismeret-furdalása van a barátnője miatt, hajlandó elviselni csodálatomat és rajongásomat, de egyelőre mégsem tud a magáévá tenni.

2012 december 2.
A pasim közölte, hogy az a tény, hogy elfogadom azt, hogy van egy barátnője, akivel szakítás alatt áll, az én magánügyem és nem jelent semmit ránk nézve, ez így természetes, egy nő legyen megértő és odaadó.

2012 december 20.
Az ünnepre való tekintettel a pasim hajlandó volt extra verbális szexre velem, melyben arról is beszélgethettünk, ami nekem jó.

Az eseménydús kapcsolat folytatását itt olvashatjátok!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top