Család

Elképesztő eljegyzési videók

A rendhagyó eljegyzésekben, azok felvételében és megosztásában kétségkívül az amerikaiak járnak az élen, de a magyar srácokat sem kell félteni.

Hogy hangolódjunk egy kicsit a Valentin-napra, összegyűjtöttük az utóbbi évek legjobb eljegyzési videóit, ráadásképpen pedig választottunk egy nemrég készült magyar videót is.

A legaranyosabb
Alex rögtön két lány kezét is megkérte, ugyanis párjával, Evával már született egy közös gyerekük, Olga. A férfi csodálatos kastélyt épített hercegnőinek a malibui tengerparton, és még arról is gondoskodott, hogy Olga is kapjon eljegyzési ajándékot.

 

A legsokkolóbb
Egy tetőkert kellőképpen különleges, ideális helyszín lehet a leánykéréshez. De mi van akkor, ha a vőlegény egyéb meglepetéssel is készül? Nem csoda, hogy a sokkos menyasszony első válasza ez: kizárt! Persze később már boldogan viseli a gyűrűjét.

 

A legkreatívabb
Isaac Lamb, portlandi színész nem mindennapi lánykérő produkcióban a pár több mint 60 barátja és családtagja működött közre. Egy átlagosnak induló szerdai napon Isaac a szülei házához invitálta barátnőjét, hogy majd ott találkoznak. A lány legnagyobb meglepetésére, amikor megérkezett, kedvese bátyja egy fülhallgatót nyomott a kezébe, és megkérte, hogy foglaljon helyett a Hondájuk hátuljában. Az igazi meglepetés pedig csak ezután következett…

 

A ráadás leánykérős videót, ami a Vörösmarty téri karácsonyi vásáron készült, itt nézhetitek meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top