Család

Megható: 72 évet vártak az álomesküvőre

Annak idején még fotó sem készült róluk az esküvőjükön. Most bepótolták.

Mira és Bob Graves 1942-ben kötöttek házasságot. Ahogy rengeteg pár akkoriban, ők is egyszerű körülmények között, egy gyors ceremónián fogadtak örök hűséget egymásnak, mielőtt a férfi a háborúba ment. Az esküvő idején mindössze néhány hónapja ismerték egymást, ám miután részt vettek egy barátjuk esküvőjén, elhatározták, hogy ők is összekötik az életüket.

Jól döntöttek, hiszen boldogan élték le egymás mellett az azóta eltelt 72 évet. Most egy idősek otthonában laknak, ahol idén őket választották meg Valentin-napi királynak és királynőnek. Amikor azonban egy esküvői fotót kértek tőlük, kiderült, hogy annak idején még az sem készült róluk.

Az otthon igazgatónője, Jennifer Noble ekkor felvetette, hogy rendezzenek álomesküvőt az idős párnak. Bár Mira és Bob sosem bánta, hogy egykor olyan esküvője volt, amilyen, azért örömmel mondtak igent az álomesküvőre. A helyi közösséggel együttműködésben hamar meg is szervezték a ceremóniát. A pár feldíszített teremben, csodaszép ruhákban esküdött meg újra, és ezúttal az ünneplés, a torta és a fotózás sem maradt el.

72 évet vártak az álomesküvőre

Forrás: Huffington Post

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top