Család

Ez az új gyerekfotózási divat

Egy torta bánja a cuki képeket.

Az Egyesült Államokból indult, de már Nagy-Britanniában is elterjedőben van a  legújabb gyerekfotózási trend, melynek lényege, hogy a kicsiket egy torta összerombolása közben örökítik meg. A leggyakrabban a babák első születésnapjára csináltatnak ilyen típusú fotót a szülők, de készülhetnek persze két-három éves gyerekekről is ilyen képek.

Egy brit fotós, Sarah Wilkes elmondta: akadnak olyan gyerekek, akik azonnal, önfeledten nekiesnek a tortának, ám a többség zavarba jön, óvatosan kezdi leszedni róla a díszítéseket, és van, amikor a szülőknek kell kezdeniük a torta összezúzását. Előfordul azonban, hogy még ez sem válik be, mert a gyerek nem akarja összepiszkolni magát, ilyenkor kap egy kanalat, amivel anélkül rombolhatja a tortát, hogy összekenné a kezeit vagy a ruháját.

Wilkes hozzátette: Katalin hercegnének és Vilmos hercegnek is nagyon ajánlja a különleges fotózást György herceg első születésnapjára.

 
 
1/5

 

2/5

 

3/5

 

4/5

 

5/5

 


 
mceBlockPasteEnd

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top