Család

Ingyenes vagy nagyon olcsó programok művelődési házakban

A peremkerületi művelődési házak és színházak tartalmas, érdekes programokat kínálnak megfizethető áron vagy gyakran térítésmentesen, csupán előzetes regisztrációt kérnek. Bloggerünk kedvcsinálóként összegyűjtötte, hol járt mostanában.

Ingyenes vagy nagyon olcsó programok művelődési házakbanAz Óbudai Társaskörben Papp János: A vándorszínész mesél előadás-sorozatán  olyan tájakra jutottunk el élményszerűen, amelyet saját magunk már nem tudunk megtenni: pl. El Camino, Japán, Himalája, Lappföld, stb. Vetítés, zene, versek és személyes vallomások tették különlegessé az előadásokat 1200 Ft/alkalom belépődíj ellenében. Ugyanott láttuk A Szkalla lányok című darabot Tordai Teri és Béres Ilona szereplésével (1250 Ft-os senior jeggyel). A technikatörténész dr. Jeszenszky Sándor kalauzolt a reformkori zene, irodalom és tudomány világában, Mécs Károly színművész tolmácsolta az irodalmi műveket. A Japán Est különleges zenei csemegéket kínált – ingyen.

A Kőbányai Kulturális Központban a Kínai gyógyítás útja c. előadást és bemutatót élvezhettük szintén térítésmentesen. Dr. Reisinger János irodalomtörténész: Munkácsy Krisztus trilógiája a Biblia tükrében (3 alkalommal 400Ft/alkalom) nagyon színvonalas, zenével és vetítéssel illusztrált előadássorozata is emlékezetes marad.

 A Kispesti Munkásotthon Művelődési Házban az Újévi koncerten a zene, ének, tánc jó évindítást jelentett.

A teljes kedvcsináló a Régiségeknek blogon található, ha pedig kedvet kaptál te is, nézz körül a művelődési házak honlapjain.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top