Család

Így röhögték ki a mai gyerekek a Kacsameséket – videó

"Ezek Donald kacsa gyermekei?" – ilyen és ehhez hasonló kérdések merültek fel a mai gyerekekben, amikor levetítették nekik az 1987-es sorozatot.

Itthon 1991 és 1995 között vetítette a tévé a Kacsameséket, és én őszintén nem ismerek olyan harmincast, aki ne tudná eldúdolni a főcímdalt. Akkor még menőnek számított a Disney sorozata, de vajon mit szólnak hozzá a mai gyerekek, akiknek korábban azt a feladatot adták, hogy jöjjenek rá: mi a walkman.
Ezek tényleg Donald kacsa gyerekei?” “Ez a kacsa ennyire kapar egy egydolláros miatt?” “Ennek mi köze van az Indiana Jones-filmekhez?!”… – özönlöttek a kérdések, de a videóból az is kiderül, hogy azért a mai gyerekek sem tudtak ellenállni annak, hogy dúdolják a bugyuta főcímdalt.

Miről is szólt?
Az alaptörténet szerint Donald kacsa tengeri útra indul, ahová nem vihette magával unokaöccseit, így zsugori nagybátyjára, Dagobert bácsira bízta őket.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top