Család

A 8 éves fiú magával vitte sérült öccsét a triatlonra

A 8 éves kisfiú teljesítette az ifjúsági minitriatlon versenyszámait, végig maga után húzva agysérült öccsét.

Az igazi testvéri szeretetről szól ez a történet. Arról a feltétlen szeretetről, amit a 8 éves Noah Aldrich tanúsít 6 éves sérült öccse iránt. Lucas egy ritka agysérüléssel jött világra, így járásképtelen, beszélni és enni sem tud önállóan. Ám bátyja jóvoltából most hatalmas élményben lehetett része: teljesítette ő is a minitriatlont, Noah segítségével.

Bámulatos és mélységesen megható, ahogy a 8 éves kisfiú bánik az öccsével, rengetegen példát vehetnénk róla, megtanít a családi kötelék tiszteletére és az őszinte szeretetre. A két testvér között mély kötődés alakult ki az öcsi születése óta, együtt csinálnak mindent, a rajzfilmnézéstől kezdve a biciklizésig. Ez utóbbit szintén úgy tudják közösen művelni, hogy a nagytesó viszi Lucast maga mögött a biciklivel. Ahogy Noah mondja az öccséről: “Mindent szeretek benne, ő tökéletes.”

Az is Noah ötlete volt, hogy mindketten induljanak a minitriatlonon, s az anyuka elmondása szerint három hónapig keményen edzettek, hogy sikerüljön a kihívást teljesíteni. A triatlont július 12-én tartották, a két testvér Team Lucas House név alatt indult. A 200 méter úszás alatt Noah egy gumicsónakban, biciklizés közben pedig egy kiskocsiban húzta maga mögött Lucast. Az egy mérföldes futást úgy oldották meg, hogy maga előtt tolta a testvérét, így ő érhetett előbb célba.

Szülőként ilyen testvéri szeretetet és odaadást látni nem mindennapi élmény lehet, a fiúk anyukája is könnyekig hatódva figyelte őket az egész verseny alatt. Nem is lényeges ebben az, hogy sérült vagy sem a testvérpár egyik tagja. Minden anya ehhez hasonló összetartást kíván a gyerekeinek, legalábbis én az enyémeknek biztosan.

Az igaz szeretet: a 8 éves fiú magával vitte sérült öccsét a triatlonra

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top