Család

Kiderült: így használja fel a pénzt a lottómilliomos

Tíz ingatlan és egy Opel Vectra: ez lett eddig a 630 milliós nyereményből.

Andraschek László a mi hősünk. A pozitív példa a fogyasztói őrület kellős közepén: egy ember, aki nyer 630 millió forintot és:

1. nem veszti el az eszét
2. nem fojtja örömét alkoholba és drogokba
3. nem herdálja el a vagyonát
4. nem vesz felesleges luxustárgyakat
5. nem fordul ki önmagából
6. még ahhoz is túl naiv lélek, hogy titkolózzon

Mint az már köztudott, Andraschek úr hajléktalan volt, mielőtt másfél éve győri lottómilliomos és címlapsztár lett belőle.

Most, hogy valaki ismét elvitt kétmilliárd forintot, a Borsonline megkereste a híres elődöt: vajon van-e még a pénzből. Nos, van. Sőt, a vagyon rendhagyó módon csak még több lett. A. úr ugyanis “ingatlanbizniszbe fogott” a lap szerint: tíz házat vásárolt, közülük négyet kiad, a többiben ő és családtagjai laknak. Az újságíró hozzáteszi: van egy balatonszárszói nyaralójuk is, oda járnak nyáron egy hétköznapi Opel Vectrával, amit László már a nyereményből vett, és még biciklivel ment érte. Az is kiderül, hogy eddig méregdrága külföldi utazásokra sem költött a család. Jó nekik a Balaton is. “A nővérem Kanadában él, most meglátogatott minket. Ha hazamegy, mi is vele tartunk, így teljesül egy régi vágyam: repülőre ülhetek” – meséli László, aki azt mondja: annyi pénze van, amennyit egész életében nem tudna elkölteni, neki nem lesz gondja többé.

Féltjük Andraschek Lászlót. Ez a nagy őszinteség veszélyes lehet kedves kis hazai világunkban. Reméljük, a család ellen tud állni a kérincsélőknek, követelőzőknek, irigyeknek – rosszabb dolgokról inkább ne is beszéljük.

Szerintünk jól teszi az újabb nyertes, hogy titkolja a kilétét, azt pedig csak remélni tudjuk, hogy jó helyre kerül ez a pénz is, ha már a szerencsejátékok olyan visszás módon működnek, ahogy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top