Család

Cafeblogos blogger nyerte a Sziget versenyét, 12 év után végre igazi esküvőjük lehet

Bár már két kislányuk is van, az esküvővel járó költekezés eddig visszatartotta őket a házasságtól. Már nem is kell a pénzen tépelődniük, egy jól eltalált üzenettel levették a lábukról a Sziget szervezőit, és ma délután nagy mennyegzőt szerveznek nekik a fesztiválra.

A Sziget Fesztivál minden évben teljesíti egy ember kívánságát; tavaly egy holland fiú találkozhatott azzal a zimbabwei lánnyal, akibe az előző évi fesztiválon szeretett bele. Idén az az öröm ért minket, hogy egy cafeblogos bloggert választottak ki a nemzetközi mezőnyből. Farkas Dettit, azaz Nassoló Naplopót, a nevével ellentétben nagyon is termékeny gasztrobloggert, aki most 12 év kapcsolat és 2 gyerek után köt házasságot a Szigeten. Nem az anyakönyvvezetői sátorban, hanem egy valódi, de egyáltalán nem szokványos esküvőn kelnek egybe.

A 4 éves Petra és a 2 éves Réka lesznek a koszorúslányok, és bár Detti esküvőitorta-sütésben elég profi, a sajátját most mégsem ő készíti, mert a mű nem bírná ki az utat Pestig.

Detti és a lányok
Detti és a lányok

“Megmondom őszintén, a 12 év alatt sokszor felmerült a házasság kérdése – mesélte Detti a Bouvet blognak adott interjúban. – Csak valahogy soha nem arra akartunk költeni, plusz nem hagyományos esküvőben gondolkodtunk. Mi ki akartuk hagyni a mulatós részt, Dj-ben gondolkodtunk, ami aztán még elérhetetlenebbnek tűnt, így folyamatosan napoltuk a dolgot.” Végül ezzel a kívánsággal nyerte meg a versenyt:

“Megkérném a szerelmem kezét (nő létemre, 11 év és 2 kislány után) és tartanánk egy jó nagy lagzit pár tízezer vendéggel. ;)”

Az esküvő előtti bürokratikus formaságokat nem volt könnyű ilyen rövid idő alatt lebonyolítani, de miután három hétig küldözgették őket hivatalról hivatalra, mostanára ez is megoldódott. Már csak azon kell izgulni, hogy összejön-e a mezítlábas, Duna-parti ceremónia a Sziget beachen, vagy az esőhelyszínen, a Hungarikum faluban tartják a nagyszabású szertartást, ahol a Nők Lapja Café és a Caféblog is képviselteti magát.

Ha arra jártok 17:00 körül, mindenképp nézzetek be egy kicsit ünnepelni a násznéppel, velünk és Gerendai Károllyal!

A Nassoló Naplopóval készült teljes interjút olvasd el Bouvet blogján!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top