Család

108 esküvője volt egy párnak

Az amerikai Lauren és David Blaire 30 évvel ezelőtt fogadtak egymásnak örök hűséget, azóta pedig további 107 alkalommal újították meg házassági esküjüket.

Az első esküvőjüket Los Angelesben tartották 1984. május 6-án, majd a vőlegény szüleinek kedvéért, akik nem utaznak repülővel, másnap Nashville-ben is megesküdtek. Mivel pedig kaptak egy ingyenes Las Vegas-i esküvőre szóló kupont, ezért a harmadik esküvőjükre is rövidesen sort kerítettek. Ha már így belejöttek, felmerült bennük, hogy mi lenne, ha ők lennének a világ legtöbbet házasodó párja. Az 58. esküvőjük után ők lettek Guinness-rekord büszke birtokosai, ám ennyivel nem érték be. Jelenleg a 109. esküvőjüket szervezik.

Az első és a legutóbbi esküvőn
Az első és a legutóbbi esküvőn

“Az első esküvőnk volt a legeslegjobb, de minden alkalom, amikor megújítottuk az eskünket, jelentőséggel bírt – mondta Lauren. – Nagyon szeretjük egymást, és David szeret a szemembe nézni és kimondani: igen, újra feleségül akarlak venni.”

Forrás: Yahoo News

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top