Család

Jennifer Aniston nem akar hallani a Jolie-Pitt házasságról

Jennifer Aniston megtiltotta egy tévéfelvétel előtt, hogy a riporter Brad Pitt és Angelina Jolie házasságáról kérdezze. A színésznőnek nem ez volt az egyetlen kikötése a párral kapcsolatban az interjú előtt.

Már majdnem 10 éve váltel Jennifer Anistontól Brad Pitt, hogy aztán Angelinával újrakezdje. Azóta sokszor felröppent a hír, hogy Pitték összeházasodnak, és mindenki várta Aniston reakcióját.

Most valóban egybekelt az álompár, ami Anistont igenis megviseli. Új filmje miatt a színésznő a Today show vendége volt, ahol Carson Daly műsorvezetővel kellett beszélgetnie, de Jennifer csak úgy vállalta az interjút, ha a műsorban nem kerül szóba Brad Pitt, sőt olyan bejátszás sem lesz, amin ők ketten együtt szerepelnek – írja a Life and Style.

De nemcsak régi férjéről nem akart beszélni, hanem a vőlegényével kapcsolatban sem tehették fel azt a kérdést, hogy ők mikor házasodnak össze. Lehet, hogy a színésznő egyszerűen megelégelte, hogy majdnem 10 éve mindig ezekkel a kérdésekkel nyaggatják…?

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top