Család

Rúzsa Magdi: “Az utóbbi időben többször felröppent, hogy állapotos vagyok”

Rúzsa Magdi, az év dalának szerzője szerelméről, családalapítással kapcsolatos terveiről, valamint új daláról is mesélt Kiss Orsinak a ClassFM műsorában.

Magdi legújabb dala, a Nélküled ismét romantikus szálakat pendít meg. “A Szerelem című dal után úgy gondoltam, nagyon nehéz lesz megugrani, hogy még egyszer ennyi ember énekeljen és szeressen velem együtt egy számot. A Nélküled egy olyan gondolatra épít, ami sokszor felmerül, amikor elveszítünk valakit, vagy még mellettünk van, de féltjük” – mondta a dalról  Magdi, és azt is elárulta, hogy őszre készül el új dala, tavasszal pedig friss lemezzel is jelentkezik.

Az énekesnő a boldogságára vonatkozó kérdésre válaszolva elárulta, hogy 30 éves korához közeledve már a családalapításon is gondolkodik. “Amikor korábban megkérdezték tőlem, hogy mi a legfontosabb az életemben, akkor egyértelműen a zene jutott eszembe. De ahogy az ember érik, egyre inkább úgy gondolja, hogy nemcsak a zene az, amivel maradandót lehet alkotni. Régóta megtaláltam azt az embert, akire mindig támaszkodhatok, és remélem sikerül is őt megőriznem. Az utóbbi időben többször felröppent, hogy állapotos vagyok, de nem vagyok várandós, ha az leszek, el fogom mondani” – folytatta Magdi, s még azt is hozzátette, hogy bár nagyon szereti a gyerekeket, egyelőre nem igazán van türelme hozzájuk. “Még érnem kell, mielőtt saját gyermek vállalására gondolok” – szögezte le.

Ha kíváncsiak rá, hogy milyen szakmai és magánéleti álmai vannak még Rúzsa Magdinak, milyen borokat kedvel, és a következő hónapokban hol találkozhatnak élőben az énekesnővel, hallgassák augusztus 31-én a Class40-et.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top