Család

Ez lett a világ legjobb selfie-je

Már selfie-kért is osztanak díjat.

Bár az évből még közel 4 hónap hátra van, egy brit mobiltelefon-áruház máris megválasztotta 2014 legjobb selfie-jét. A díjat egy fiatal házaspár, Andrew és Sally Joe Robinson nyerte, akik közvetlenül a házasságkötésük után, még az oltár előtt készítettek magukról egy selfie-t.

Idén ez lett a vilég legjobb selfie-je

“Úgy láttuk, nagyszerű lett a fotó, különösen a háttérben a családdal, ezért feltöltöttük a Facebookra, és nagyon népszerűvé vált” – mesélte a férj. Neje hozzátette, hogy az idősebb rokonok között akadtak, akik nem egészen értették, mit művel a pár a telefonjával, de a többségnek tetszett az ötlet, sőt akadtak olyanok is a násznép tagjai között, akik a saját esküvőjükön is szeretnének majd hasonló selfie-t készíteni.

Celeb fotóbomba kategóriában egy Tom Morton nevá fiú nyert, aki Miley Cyrussal készített közös selfie-t, de szorosan versenyben volt egy másik kép is, melynek hátterében Katalin hercegné látható.

Idén ez lett a vilég legjobb selfie-je

Forrás: dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top