Család

A megcsalás nem tragédia

A megcsalás egy nagyon kényes téma. De üzenem a sorstársaknak, ez nem jelenti azt, hogy mindennek vége. Előnyt is lehet kovácsolni abból, amiről azt hiszed, a világ egyik legrosszabb dolga.

Az egész úgy kezdődött, hogy találtam egy doboz óvszert a hátizsákjában. Mi máshogy védekeztünk, ezért rákérdeztem, miért kell magával vinni, amikor elutazik. Megmondta. És azt is, hogy csak egyszer használta eddig. Piszkosul fájt, és napokig nem is beszéltem vele. Aztán rájöttem, hogy erről én is tehetek. Mert elhanyagoltam. A pluszmunkák miatt már alig maradt időm magamra, rá és kettőnkre. Egyre ritkábban szeretkeztünk. Kérdéseket tettem fel. Tudni akartam, hogy mi az oka. Hogy már nem szeret, már megunt, nem jó a szex, vagy egyszerűen kalandot akart? Kiderült, hogy az utóbbi, és persze az, hogy nem kapta meg, amit korábban igen. Sok volt az elvárás és a kritika, és nagy volt a kísértés.

Mi történt utána? Folytatás a KettősLátás blogon!

A megcsalás nem tragédia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top