Család

Kézilabdások is segítik az apa nélkül maradt családot

Csaknem egymillió forint gyűlt össze a baksi, munkabalesetben elhunyt Vári Olivér családjának. A megyei férfi kézilabdacsapat is segíti az apa nélkül maradt gyerekeket és édesanyjukat.

Szombaton temették Vári Olivért, aki 31 évesen, munkabalesetben vesztette életét. Mint a Délmagyar.hu megírta, a férfi Mindszenten dolgozott a szennyvízcsatorna-hálózat építésén, amikor egy alumíniumból készített léc hozzáért a munkagödör fölött húzódó magasfeszültségű vezetékhez, és Olivért áramütés érte. A néhány percen belül kiérkező mentősök sokáig küzdöttek az életéért, de nem tudták megmenteni. A férfinak két saját és egy nevelt gyermeke van.

A lapkiadó alapítványa gyűjtést indított, amire az olvasók jóvoltából eddig 850 ezer 390 forint adomány érkezett. “Elmondani nem lehet, milyen nehéz volt utolsó útjára kísérni életem párjátmondta a portálnak az özvegy. – A szertartást nem is tudom felidézni, annyira fájt a lelkem. A temetésen megszűnt számomra a külvilág. Nagyon jó ember volt, és most már csak a sírhelyéhez mehetünk…”

Kézilabdások is segítik az apa nélkül maradt családot

A MOL-Pick Szeged kézilabdacsapat is támogatja a családot, jövő szerdán, a Gyöngyös elleni mérkőzésükön gyűjtést szerveznek. “Együtt érzünk a magára maradt fiatal édesanyával és a három kisgyermekkel. Elhatároztuk, hogy segítünk” – mondta a csapat illetékese.

Ha te is segítenél, ITT megtalálod a részleteket!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top