Család

Lehet-e egyszerre két férfit szeretni?

Aki nem volt még ilyen helyzetben, annak teljesen elképzelhetetlen, sőt elfogadhatatlan, hogy egy nő két férfit szeressen. Megkérdeztem pár embert (nőt és férfit), hogy mi erről a véleményük. A leggyakoribb válaszokat gyűjtöttem csokorba.

– Ha a másik igazán szeret és/vagy szerelmes beléd, akkor soha fel sem merülhet ez a kérdés. Ha igazán szeret a másik, akkor csak és kizárólag téged szeret, két embert egyszerre nem szerethet!

– Ha felmerül benned egyáltalán az az érzés, hogy egyszerre két férfit szeretsz, akkor itt az ideje elgondolkoznod, hogy akivel együtt vagy, azt biztosan szereted-e? Mert ha úgy érzed, hogy egy másik férfit is szeretsz, vagy csak érzel iránta érzelmeket – értelemszerűen szerelmi érzelmeket – akkor akivel együtt vagy, nem biztos hogy tényleg szereted!

Lehet-e két férfit szeretni?

– Ilyen kérdés csak a nőknél merülhet fel. Egy férfi ha igazán szeret, akkor csak egy nőt szeret. És ez nem összekeverendő azzal, hogy a férfiak néha félremennek. Az nem más mint ösztön, szex érzelem nélkül. De ha körbenézünk a világban, akkor azt olvashatjuk, hogy a nők érzelem nélkül nem szexelnek, ellentétben a férfiakkal. Ezért mondom azt, hogy nőknél el tudom képzelni, hogy két férfit szeretnek, de az biztos, hogy iszonyatos lelki gyötrelmet jelent számukra.

Még több vélemény az Inside of love blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top