nlc.hu
Család
Egy teljes hétvégére a családoké a Sportaréna

Egy teljes hétvégére a családoké a Sportaréna

Az egészségtudatosság, a kultúra és tehetséggondozás is fontos szerepet kap az ősz legnagyobb családi rendezvényén, a Gyerekvilág Élményhétvégén, ahol a karácsonyi szezon slágerjátékai is kipróbálhatók.

November 14-16. között közel száz ingyenes program vár a Budapest Sportarénában.

Egy teljes hétvégére a családoké a Sportaréna

Az idei Gyerekvilág egyik fő témaköreként találkozhatsz a reggeli-tízórai-ebéd-uzsonna-vacsora “ötösfogat” kiemelt fontosságával, és játékos formában ismerheted meg az óvodai és iskolai közétkeztetésben történt változásokat. Számos tanulmány igazolja, hogy a kisgyermekek korai zenei fejlesztése a legteljesebb személyiség kialakulása érdekében éppen olyan jelentőséggel bír, mint a beszédkészség fejlesztése. A rendezvényen nemcsak különféle hangszereket lehet kipróbálni, hanem az opera klasszikusaival is megismerkedhetnek a gyerekek, az Operaház standján.

Egy teljes hétvégére a családoké a Sportaréna

Az esemény főtámogatója, az OTP Lakástakarék hatalmas Élményparkot épít fel, ahol egy teljes napnyi program vár. Az építőjátékok, kartonházfestés és 3D fotózás mellett a gyerekek elkészíthetik saját kerámia malacperselyüket, amit a helyszínen készre is égetnek, és tudásteszt is várja őket. Izgalmas programmal készül a Krio Intézet is, felszerelt minilaborjukban a gyerekek kipróbálhatják, milyen egy őssejtlaborban dolgozni, a biztonságos közlekedést pedig az Aegon KRESZ-pályán sajátíthatják el, ahol a sikeres “vizsgázók” jogosítványt is kapnak.

Egy teljes hétvégére a családoké a Sportaréna

Vannak persze örök darabok, melyek nélkül nincs Gyerekvilág: ilyen az Alma Zenekar koncertje, a gyerek-tévécsatornák kitelepülése, és a játékforgalmazók is itt mutatják be újdonságaikat. A belépőjegyek 2000 Ft értékben levásárolhatók az eMAG.hu oldalán, így a belépés nemcsak 12 éves korig ingyenes, hanem a levásárlás lehetőségével mindenkinek.

A látogatók között értékes nyereményeket, többek között családi wellnesshétvégét is kisorsolnak, így érdemes előre regisztrálnod! A Gyerekvilág testvérrendezvénye a BabaMama Expo, ami a gyermektervezéstől a hároméves korig terjedő időszak legszélesebb téma- és termékválasztékával várja a látogatókat.

Részletek és regisztráció:
www.gyerekvilagelmenyhetvege.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top