Család

Több mint 13 000 kisiskolás indult a dm mosolygó fogacskák rajzpályázatán

Törökbálint, 2014. október 31. – A gyerekek helyes fogápolással kapcsolatos ismereteinek bővítése céljából a dm rajzpályázatot hirdetett magyarországi általános iskolák részére. A rajzok zsűrizése megtörtént, és a pályázati kritériumok alapján a fődíjat, az egész napos fogászati szűrést a csonkahegyháti Gárdonyi Géza és Szegi Suli Általános Iskola nyerte.

A minőségi szájápolási termékeket forgalmazó Colgate-Palmolive Magyarország Kft. az elismert Colgate márkával szakmai partnerként a kampány mellé állt.

Több mint 13.000 kisiskolás indult a dm mosolygó fogacskák rajzpályázatán
A pályázat kiírásában és elbírálásában a dm együttműködő partnere a Gyermekeink Egészséges Fogaiért Közhasznú Alapítvány. A pályázatra országosan 317 iskola küldte be a 13 599 tanuló rajzait. A pályamunkák kivétel nélkül arról tanúskodnak, hogy a pedagógusok fontosnak tartják a gyermekek helyes fogápolását. Az iskolák többsége (82%) az első osztályosokat teljes létszámban be tudta vonni a pályázatba.

A fődíj átadására, az egész napos fogászati szűrésre 2014. október 22-én került sor Csonkahegyháton a Gárdonyi Géza és Szegi Suli Általános Iskolában, ahol az első osztályosok mellett a teljes alsó évfolyam fogászati ellenőrzésére sor került.

A nyertes iskolák listája megtekinthető a www.mosolygofogacskak.hu oldalon, ahol Tündi, a fogtündér, és Marci, a fogmanó online játékok és tanulságos mesék segítségével kalauzolják el a gyerekeket a helyes fogápolás világába, a szülők pedig hasznos fogápolási tanácsokat olvashatnak. “Hálásan köszönjük a sok-sok rajzot, amit beküldtek hozzánk. A nagy érdeklődés arra sarkall bennünket, hogy jövőre ismét megszervezzük majd a pályázatot!” – mondta a pályázat eredményéről Kanyó Roland, a dm marketing- és PR-menedzsere.
A drogéria méltányolja minden résztvevő iskola és kisdiák aktivitását, így azoknak az iskoláknak, amelyek pályázata nem került pozitív elbírálás alá, osztályonként egy-egy darab “mosolygó fogacskák” társasjátékkal kedveskedik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top