Család

Hányféle lehet a szerelem?

Nagy szerelem csak egyetlenegy adatik meg az életben. De azért vannak még "kisszerelmek", amik eshetnek ugyanolyan jól.

1. A romantikus, ifjúkori szerelem, amikor minden percünket egymás nyakában töltjük, smárolva eldugott parkokban és sötét mozik mélyén anélkül, hogy a jövőn gondolkoznánk. Természetesen azt hisszük, örökké tart majd, de fogalmunk sincs még, miről beszélünk…

 

17 vörös rózsa az évekért, mit veled tölthettem volna és 1 fehér azért az egyért, mit már igen.
17 vörös rózsa az évekért, amiket veled tölthettem volna, és 1 fehér azért az egyért, amit már veled töltöttem

2. A szenvedélyes szerelem, amikor képtelenek vagyunk távol tartani a másiktól a kezünket. Szinte minden randi, minden veszekedés és minden boldog pillanat az ágyban ér véget, aztán amikor hűlni kezdenek a lepedők, akkor rádöbbenünk, hogy igazából nincs bennünk semmi közös, és képtelenek lennénk egyetlen pillanatig is tovább élni együtt.

Hányféle lehet a szerelem?

3. A megkérdőjelezhetetlen szerelem, ami egyszerre mély tisztelet, kislányos rajongás és férfibálvány-imádás. A múlhatatlan, széttéphetetlen kötelék, ami csak egy kislányt fűzhet ilyen erősen az ő nagy és legyőzhetetlen apukájához. Aki mindig ott van, hős, páncélos lovagként, akár ötévesek vagyunk, akár negyven. Akire mindig számíthatunk, ha bajba kerülünk, vagy összetörik a szívünket.

Hányféle lehet a szerelem?
További “szerelemtípusok” a Sorskerék blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top